Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Νεκρό μωρό στον Αλιάκμονα: «Το σκότωσε από εκδίκηση στον σύντροφό της» λέει ο παππούς της 29χρονης «Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. - Αν ήξερα ότι θα γινόταν, θα τη μάζευα»


 Ο παππούς της 29χρονης που φέρεται να πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα, ανέφερε ότι η εγγονή του πιθανώς σκότωσε το δισέγγονο του, με στόχο να πάρει εκδίκηση από τον σύντροφο της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε ότι «πιστεύω το έκανε από εκδίκηση στον σύντροφό της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό».

Οπαππούς της 29χρονης που φέρεται να πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα, ανέφερε ότι η εγγονή του πιθανώς σκότωσε το δισέγγονο του, με στόχο να πάρει εκδίκηση από τον σύντροφο της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε ότι «πιστεύω το έκανε από εκδίκηση στον σύντροφό της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό».

«Αν ήξερα ότι θα γινόταν, θα τη μάζευα. Μου είπε ότι θα πήγαινε το παιδί στην παιδική χαρά, πού να φανταστώ τι θα έκανε;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Έκανα τα πάντα και το έχασα»

Επίσης, στην εκπομπή του Star μίλησε και ο πατέρας του παιδιού που ήταν σχεδόν ενός έτους και ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να το αναγνωρίσει, όμως κάθε φορά δεν τα κατάφερνε, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Της έλεγα να πάμε να κάνουμε τεστ DNA, για να αναγνωρίσω το παιδί. Της έδινα χρήματα για το φαγητό του, τους γιατρούς του. Πήγαινα το έπαιρνα. Έκανα τα πάντα και το έχασα», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, σημείωσε ότι «δεν έχω πάει ακόμα στο χώμα που είναι θαμμένο το παιδί μου. Έκανα τα πάντα να το αναγνωρίσω. Ενδιαφερόμουν κι έπεφτα σε τοίχο. Του είχα αγοράσει κούνια, παιχνίδια, ρούχα. Τώρα θα γυρίσει πίσω το παιδί; Θα το ξαναβάλω στην κούνια του; Πού να φανταστώ ότι θα ζήσω τέτοιο πράγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις