Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Περίεργη η απραξία των ελληνικών αρχών για το πλοίο με τους 4,5 Tόνους κόκας

Ήδη, τα αλβανικά ΜΜΕ κατονομάζουν συγκεκριμένη γυναίκα, στέλεχος ναυτιλιακών, που είχε διευθυντικό ρόλο στην συγκεκριμένη εταιρεία με έδρα τον Πειραιά...

Στέλεχος με μεγάλη προϋπηρεσία στο ναυτιλιακό τομέα, φέρεται να ήταν η COO της

νεοσύστατης ναυτιλιακής εταιρείας «βιτρίνας» που διαχειριζόταν το πλοίο Blume (σημαίας Τόγκο) το οποίο κατασχέθηκε από τις Ισπανικές αρχές αφού μετά από νηοψία διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 4,5 τόνους κόκας.

Η συγκεκριμένη εταιρία είχε μόνο το συγκεκριμένο πλοίο υπό την διαχείριση της. Ιδιοκτήτης μάλιστα της εταιρείας φέρεται ένας άνεργος από την Καλλιθέα, 22 ετών.

25160773 0FDB 4862 B568 E7F38F2954DF
Το καταστατικό της διαχειρίστριας εταιρείας του πλοίου με την κοκαΐνη

Το γνωστό στέλεχος ναυτιλιακών που είχε διευθυντικό ρόλο στην συγκεκριμένη εταιρεία – χωρίς να συνδέεται μέχρι στιγμής με την ιδιοκτησία της ή την ιδιοκτησία του πλοίου, συνεργαζόταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι με μεγάλη ναυτιλιακή, συμφερόντων προβεβλημένου τραπεζικού στελέχους.  Το συγκεκριμένο στέλεχος μάλιστα, επιστρατεύτηκε για να «εξυγιάνει» εταιρεία η οποία βαρύνεται με τεράστιο σκάνδαλο, ενώ η ιδιοκτησία της βρίσκεται προφυλακισμένη.

Ήδη, τα αλβανικά ΜΜΕ κατονομάζουν την συγκεκριμένη γυναίκα, δημοσιεύοντας μάλιστα και τη φωτογραφία της.

Δείτε το δημοσίευμα εδώ –» Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του πλοίου με 4,5 τόνους κοκαΐνη

Ο λόγος που οι Αλβανοί ασχολούνται με την υπόθεση είναι διότι μεταξύ των συλληφθέντων, βρίσκονται δύο ναυτικοί αλβανικής υπηκοότητας.

Η εταιρεία – φάντασμα, διατηρούσε μάλιστα εξαιρετικά στενές σχέσεις με μία τουρκική ναυτιλιακή εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στις μεταφορές ξηρού φορτίου. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ακουστεί πάρα πολλά αναφορικά με την δράση των τουρκικών εταιρειών στην διακίνηση ναρκωτικών και από την λατινική Αμερική. Ενώ, οι Έλληνες εμπλεκόμενοι του Noor1, είχαν στενή συνεργασία με Τούρκους, όπως ήταν επόμενο.

CB6D8CE9 96D6 4BD1 909B F3893C6F25AA
Η τουρκική ναυτιλιακή δεν λησμόνησε να αποθεώσει τον Κεμάλ για την σφαγή των Ελλήνων

Με απλά λόγια, έχουμε μία περίπτωση που παραπέμπει στην μεθοδολογία του μεγαλύτερου σκανδάλου μεταφοράς ηρωίνης στην ιστορία της Ευρώπης, αυτή του Noor1.

Αυτό που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά, είναι η πλήρη απραξία των ελληνικών διωκτικών αρχών. Μέχρι στιγμής, ούτε ο Τάκης Θεοδωρικάκος ούτε ο Κώστας Τσιάρας έχουν κάνει την παραμικρή αναφορά στην συγκεκριμένη υπόθεση, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη στην Ελλάδα, ενώ τα συστημικά ΜΜΕ, ξαφνικά εξαφάνισαν την είδηση, παρότι διεθνώς έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Αναμένεται να δούμε εάν τους πείραξε το Σαββατοκύριακο ή εάν πίσω από την συγκεκριμένη σκοτεινή υπόθεση, κρύβεται κάποιο ισχυρό όνομα με ακόμα πιο ισχυρές διασυνδέσεις.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις