Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το έγκλημα στο Μοσχάτο – Η 47χρονη έψαχνε το σπίτι του θύματος Όσα έγιναν στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε απαγχονισμένος ο άτυχος άντρας


 Ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφηκε λίγο πριν από το έγκλημα στο Μοσχάτο με νεκρό έναν 50χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς απαγχονισμένος, έρχεται στη δημοσιότητα. Το θύμα βρέθηκε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Άνδρου στο Μοσχάτο και για την υπόθεση συνελήφθη μια 47χρονη γυναίκα.

Στο βίντεο φαίνεται η 47χρονη, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, στο Μοσχάτο να αναζητά το σπίτι του 50χρονου πριν από τον τραγικό θάνατό του.

«Γύρω στις 17:07 έρχεται μια κυρία με ρωτάει που είναι η Γράμμου 45 και αν ξέρω κάποιον κύριο (όνομα)…. Της απαντάω που είναι και μετά τη φέρνει μια κυρία και της δείχνει ακριβώς την διεύθυνση. Ήταν μελαχρινή σγουρομάλλα… φεύγοντας την ακούω να μου λέει “πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον π@@@”», δήλωσε νωρίτερα σήμερα κάτοικος της περιοχής.

Πώς έγινε το έγκλημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ανέφερε ότι μετά από επεισόδιο για οικονομικές διαφορές, με ένα κορδόνι επιχείρησε να στραγγαλίσει τον άντρα χωρίς να τα καταφέρει.

Στη συνέχεια, διαπίστωσε ότι εκείνος είχε φτιάξει έναν αυτοσχέδιο βρόγχο από ζώνη σε μονόζυγο και μια καρέκλα. Ενώ εκείνος βρισκόταν πάνω στην καρέκλα, εκείνη τον προέτρεψε να αυτοκτονήσει και όταν εκείνος τοποθέτησε το κεφάλι του στον βρόγχο εκείνη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Σημειώνεται πως η γυναίκα «έσπασε» κατά την προανάκριση και ομολόγησε στους αστυνομικούς το έγκλημα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε στο σημείο από τους αστυνομικούς και αρχικά φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πήγε στο σπίτι του για να ζητήσει κάποια χρήματα που της χρωστάει και τσακωθήκαν, με τον 50χρονο να δίνει τέλος με αυτόν τον τρόπο στη ζωή του.

Ο 50χρονος εργαζόταν ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν πατέρας δύο παιδιών

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις