Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Θρήνος για τον 5χρονο Αλέξανδρο από την Kρήτη – Πάλεψε με τον καρκίνο για τέσσερα χρόνια

Κρήτη: Το 5χρονο παιδί από την Κρήτη που ζούσε στον Καναδά με τους γονείς του είχε διαγνωστεί στο τελικό στάδιο καρκίνου.

O 5χρονος Αλέξανδρος Χουρδάκης έδινε τους τελευταίους μήνες γενναία μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου.

Κρήτη: Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του

Με βαρια καρδια σας ενημερωνουμε ότι δυστυχώς ο Αλεξανδρος μας, το παιδι μας έφυγε ήρεμα σήμερα το βράδυ στην αγκαλιά της μανουλας του… πέτα ψηλά άγγελε μας σε ένα μέρος χωρίς δυστυχία, αρρώστια και πόνο… σε ευχαριστουμε για ολα τα μαθηματα ζωής και γενναιότητα που μας διδαξες.. όσοι σε γνώρισαν ήταν τιμή τους κ ακομα πιο μεγάλη για εμας τους γονείς σου.. θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας, στη σκέψη μας και στο μυαλό μας.. σε αγαπαμε πολυ Αλέξανδρε μας θα μας λείψεις παιδι μου, σπλαχνο μου…

Ο μικρός Αλέξανδρος προσδοκούσε να επισκεφτεί τους καταρράκτες του Νιαγάρα κι ένα στοιχειωμένο σπίτι προκειμένου να δει τέρατα, όμως ο γιατρός απαγόρευσε την απομάκρυνσή του από το σπίτι. Έτσι, μια ολόκληρη κοινότητα, «έφερε» το Χάλογουιν 1,5 μήνα νωρίτερα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ευχή του μικρού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα infokids.gr.


Εκατοντάδες άνθρωποι ντύθηκαν με κουστούμια τεράτων, όπως αρμόζει άλλωστε και στην γιορτή του Halloween, και εμφανίστηκαν στην γειτονιά του μικρού προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ευχή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις