Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Πέραμα: 65χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο – Tρομακτικές εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο


 Το τροχαίο συνέβη στη διασταύρωση της λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Δαγκλή. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα και κινείτο από το λιμάνι του Περάματος προς τον Πειραιά, βγήκε εκτός πορείας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο του 65χρονου που ήταν στην αντίθετη κατεύθυνση. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Στο σημείο κλήθηκαν η πυροσβεστική, η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Οι πυροσβέστες λίγα λεπτά αργότερα απεγκλώβισαν από το διαλυμένο ΙΧ νεκρό τον 65χρονο.

Από το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας, ενώ η οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν τη στιγμή του δυστυχήματος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε άνδρας από ΕΙΧ όχημα, συνεπεία τροχαίου και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, στη συμβολή των οδών Στρ. Δαγκλή και Λεωφ. Δημοκρατίας στο Πέραμα Πειραιώς. Επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με 2 οχήματα», αναφέρει η Πυροσβεστική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις