Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

AKOMA ENAΣ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ... Σοκ στην Κύπρο: Διάσημος 31χρόνος χορευτής μπαλέτου βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του


 Σοκ στην Κύπρο. Ο διάσημος Βραζιλιάνος χορευτής, Denis Vieira, ηλικίας 31 ετών, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Λευκωσία, στις 29 Δεκεμβρίου 2022. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, αιτία του θανάτου του ήταν μια πτώση του μέσα στο σπίτι, κατά την οποία χτύπησε το κεφάλι του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gramilano, ζούσε με τον σύντροφό του, Andreas Winiarski, και έκανε προπονήσεις σε Λευκωσία και Λάρνακα για να προετοιμαστεί για το πρώτο του γκαλά μπαλέτου.

Η μητέρα του δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτόν. Το χαμόγελο του, η ζωή του, η εξαιρετική του δουλειά. Ο γιος μου είναι παράδειγμα για πολλούς. Είναι μια τραγική απώλεια».

«Σεβόμαστε το έργο της αστυνομίας και των ιατροδικαστών. Φαίνεται ότι ήταν ένα τραγικό δυστύχημα στο σπίτι, αλλά θα περιμένω να δω ποια θα είναι τα συμπεράσματα των αρμόδιων Αρχών. Πρέπει να περιμένουμε».

Σε ανακοίνωσή του, το Theatro Municipal do Rio de Janeiro ανέφερε για τον Denis Vieira: «Είχε μια διασκεδαστική και στοργική προσωπικότητα… Είχε ένα σπάνιο ταλέντο, αναγνωρισμένο από όλους».

Μετά από ένα εφηβικό ξεκίνημα ως σολίστ με τον βραζιλιάνικο θεατρικό θίασο, ο Denis Vieira έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, χορεύοντας με το Μπαλέτο της Ζυρίχης, του Βερολίνου, του Μονάχου και της Βρετανίας.

Μετά το τέλος της πανδημίας του COVID-19, γιόρτασε την επιστροφή του στη σκηνή στο London Coliseum τον Νοέμβριο του 2021 ως μέλος του Ballet Icons Gala με την επί χρόνια σύντροφό του στη σκηνή, Ksenia Ovsyanick.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις