Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

BEPOIA: «Μακάρι να μην είναι αλήθεια ότι αποφυλακίστηκε» – Ξεσπά η μητέρα της Kικής Kούσογλου

 


Το δικό της μήνυμα στέλνει η μητέρα της Κικής Κούσογλου, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Βέροια, το 2005.

«Τα κορίτσια να μιλάνε στους γονείς τους, με το παραμικρό που τους συμβαίνει. Να μην φοβούνται να το πουν», δηλώνει η μητέρα της Κικής, 18 χρόνια μετά την δολοφονία της κόρης της.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τότε το πανελλήνιο, τόσο για την αγριότητα του εγκλήματος όσο και για το «θέατρο» που έπαιζε ο δράστης, ο οποίος παρουσιαζόταν στην τηλεόραση κάνοντας εκκλήσεις για να βρεθεί, δήθεν, η αγαπημένη του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος της Κικής πλέον έχει αποφυλακιστεί, έχει παντρευτεί και διαμένει σε χώρα του εξωτερικού.

Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Μακάρι να μην είναι αλήθεια. Γιατί καταλαβαίνετε πως νιώθω αν μάθω ότι έχει αποφυλακιστεί. Αρχίζω και τρέμω ολόκληρη και έρχονται όλες οι αναμνήσεις μπροστά μου και ξέρω ότι αυτός έχει καταδικαστεί για 24 χρόνια τα οποία θα πρέπει να κάνει την ποινή του και μετά να βγει», λέει αρχικά η μητέρα της Κικής Κούσογλου.

«Η ζωή μου προχωράει μεν, γιατί έχω μια κόρη ακόμη, έχω δύο εγγόνια. Έχω τα εγγόνια και μου δίνουν ζωή. Βλέπω συνέχεια την Κική στον ύπνο μου. Την βλέπω πως είναι πολύ καλά. Την βλέπω σε πολύ ωραίο σπίτι με πάρα πολύ ωραίο γκαζόν γύρω γύρω. Όλα τα όνειρά μου είναι ωραία μαζί της. Κάθε μέρα που βλέπω στην τηλεόραση αυτά τα κορίτσια που τα σκοτώνουν, ανεβαίνει η πίεσή μου στο κεφάλι μου. Δεν έχουμε νόμους για αυτό το πράγμα. Ποια είναι τα ισόβια; Εγώ σαν μάνα που μου σκότωσε το παιδί μου δεν θα πω ποτέ να τον σκοτώσουν. Δεν θα πω ποτέ αυτή την λέξη. Αλλά θα ήθελα να μείνει μέσα ισόβια. Και ας ζει», λέει η μητέρα της δολοφονημένης νεαρής γυναίκας.

Όπως τόνισε, «η κόρη μου δυστυχώς πλήρωσε το ότι ήταν πολύ όμορφη. Έχω την Κική μου πάλι, έτσι έχουν βγάλει το πρώτο μου εγγόνι. Δεν αναπληρώνει τη θέση της άλλα έστω που την ακούω να την φωνάζουν και μου δίνει δύναμη αυτό το πράγμα. Αν η κόρη μου μου είχε πει έστω και το παραμικρό θα μπορούσα κάτι να είχα κάνει. Δεν μου έλεγε τίποτα ούτε εμένα ούτε στην αδελφή της. Τα κρατούσε μέσα της».

Αναφερόμενη στον δράστη, είπε: «Εύχομαι να μην έρθει στη Βέροια γιατί φοβάμαι, όχι από εμένα, αλλά από τα δικά μου τα άτομα ότι θα του κάνουν κακό. Και το ξέρει αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στη Βέροια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις