Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Ο ευγονιστής “αγρότης” Bill Gates ετοιμάζει σχέδιο για γενετική τροποποίηση κάθε ζώου φάρμας στον κόσμο!


 Λέει:  «Ένας πλανήτης. Μία Υγεία. Μια ευκαιρία.” Για τους μη μυημένους, το «One Health» είναι μια ιδεολογία που προωθεί ο πρόεδρος της EcoHealth Alliance Peter Daszak, ο διάσημος οικονομολόγος Jeffrey Sachs και ο συνταξιούχος επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Anthony Fauci.

Αφού ο ψυχοπαθής Μπιλ Γκέιτς, φτιάχνεις τις φάρμες του, ας βρούμε κι εμείς τον τρόπο αντίστασης,… κι αυτός μόνο με επιστροφή στη φύση και επαφή με τον παλιό τρόπο ζωής των πατεράδων και των παππούδων μας μπορεί να συντελεστεί…
Και μην κοροϊδεύετε αυτή την αλλαγή στάσης ζωής, αν θέλουμε να επιβιώσουμε…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Η παρακάτω φωτογραφία, απεικονίζει τις ελεγχόμενες από τον Μπιλ Γκέιτς εταιρείες, πανεπιστήμια και οργανισμούς…

Μη ικανοποιημένος με την τροποποίηση των γονιδίων δισεκατομμυρίων ανθρώπων, ο Μπιλ Γκέιτς στοχεύει τώρα την παγκόσμια προσφορά τροφίμων. 

Πέρυσι αποκαλύφθηκε ότι ο Γκέιτς έγινε ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αγροτικής γης στην Αμερική. 

Τώρα ξεκινά σχέδια για να πάρει τον έλεγχο των ζώων φάρμας του κόσμου τροποποιώντας το γενετικό τους κώδικα.

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι μας προειδοποίησε πριν από την πανδημία του Covid ότι ο Μπιλ Γκέιτς έχει «μια θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τις ζωές κατώτερων ανθρώπων» και έχει μια «μεσσιανική πεποίθηση ότι έχει οριστεί να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία». Τώρα ο αυτοδιορισμένος τσάρος υγείας του κόσμου είναι αποφασισμένος να παίξει τον Θεό και με τα ζώα του κόσμου.

Ο παγκοσμιοποιητής δισεκατομμυριούχος έχει συνεργαστεί με το UKAid, ένα ταμείο πρόκλησης που ισχυρίζεται ότι υποστηρίζει τη δέσμευση του Ηνωμένου Βασιλείου για τη μείωση της φτώχειας και τον έλεγχο των πηγών διατροφής για τους φτωχότερους του κόσμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δώρισε δεκάδες εκατομμύρια στον οργανισμό για να πιέσει για την γενετική τροποποίηση των ζώων φάρμας.

Ο Γκέιτς, ο οποίος χώρισε από τη σύζυγό του λόγω της στενής του σχέσης με τον αποθανόντα παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν , επισκέφτηκε τη  φάρμα Langhill του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου για να ξεκινήσει την Παγκόσμια Ακαδημία Γεωργίας και Επισιτιστικής Ασφάλειας.

« Δεν πρόκειται μόνο για τη γεωργία και τα συστήματα προμήθειας τροφίμων, αλλά για την πολιτική, τη διακυβέρνηση, τις συγκρούσεις, την περιβαλλοντική αλλαγή – τόσες πολλές διαφορετικές πτυχές τους», δήλωσε ο Geoff Simm, καθηγητής από το πανεπιστήμιο.

Σε ένα βίντεο από την επίσκεψη του Γκέιτς στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, διακρίνεται μια εμφανής πινακίδα. 

Λέει:  «Ένας πλανήτης. Μία Υγεία. Μια ευκαιρία.” Για τους μη μυημένους, το «One Health» είναι μια ιδεολογία που προωθεί ο πρόεδρος της EcoHealth Alliance Peter Daszak, ο διάσημος οικονομολόγος Jeffrey Sachs και ο συνταξιούχος επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Anthony Fauci.

«Είναι ένα σχέδιο που σχεδιάστηκε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) για να εγκαινιάσουν τη Μεγάλη Επαναφορά  αναλαμβάνοντας τη διαχείριση της γεωργίας , τόσο των ζώων όσο και των φυτών», ανέφερε το Expose.

Σύμφωνα με το  Reuters , ο Γκέιτς επενδύει επίσης  40 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει εμβόλια για τα ζώα  και να τα καταστήσει προσβάσιμα στους φτωχότερους αγρότες μικρής κλίμακας σε ολόκληρη την Αφρική και τη Νότια Ασία μέσω της Παγκόσμιας Συμμαχίας για Κτηνιατρικά Φάρμακα Ζώων (GALVmed), μιας συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με έδρα το Εδιμβούργο. .

Επιπλέον, όπως αναφέρει η  New York Post , ο Γκέιτς θέλει να πάρει γονίδια από βρετανικά βοοειδή και να τα εμποτίσει με DNA από αφρικανικές ράτσες για να δημιουργήσει μια αγελάδα που μπορεί να ευδοκιμήσει οπουδήποτε. Σύμφωνα με τον Γκέιτς, πρόκειται να δημιουργήσει την «τέλεια αγελάδα».

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις