Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

BIOMETPIKO ΦΑΚΕΛΩΜΑ ακριβώς την στιγμή που ΘΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ το παιδί – Ξεκίνησε Kλινική έρευνα ΣΟΚ

 Και μετά, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, να μπαίνει αμέσως το ΒΙΟΤΣΙΠΑΚΙ!!!

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό στις ΗΠΑ – και η έρευνα και οι αναφορές λένε ότι προχωρούν καλά – για να επιτευχθεί ένα αποτελεσματικό επίπεδο συλλογής βιομετρικών δεδομένων των ανθρώπων… Από την στιγμή που γεννιούνται!!!!!

Αυτό μεταδίδεται από τις ΗΠΑ!!!

Ο σκοπός, επίσημα, είναι να διασφαλιστεί ότι τα νεογέννητα μωρά και τα μικρά παιδιά θα αναγνωρίζονται και θα παρακολουθούνται για λόγους υγειονομικής περίθαλψης, όπως ο εμβολιασμός.

Μια πρόσφατη  κλινική μελέτη  σχετικά με το πώς γίνεται αυτό, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, που είναι διαθέσιμη αυτή την στιγμή, δημοσιεύτηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής των ΗΠΑ.

Πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της  Καλιφόρνια του  Σαν Ντιέγκο – και το Universidad Autonoma de Baja California και το Hospital Central του Μεξικού, και τα δύο στην πόλη Τιχουάνα.

Η μελέτη σημειώνει ότι ενώ οι ενήλικες είναι σχετικά εύκολα «ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΜΟΙ» από την βιομετρική τεχνολογία, δεν ισχύει το ίδιο για τους πολύ νεαρούς ανθρώπους. 

Η μη τυχαιοποιημένη μελέτη περιελάμβανε 500 παιδιά στο Μεξικό, τα οποία παρακολουθήθηκαν για περίοδο έως και δύο ετών από το 2017 έως το 2019 και αυτά τα παιδιά και τα νεογέννητα δακτυλικά αποτυπώματα παρείχαν αυτό που είναι γνωστό ως διαμήκες (παρατήρηση αλλαγών με την πάροδο του χρόνου σε ομάδες ατόμων) βιομετρικό σύστημα αναγνώρισης.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι η ακρίβεια βιομετρικής επαλήθευσης είχε 77 τοις εκατό επιτυχία για μωρά ηλικίας έως τριών ημερών, χρησιμοποιώντας το πραγματικό ποσοστό αποδοχής (TAR), ενώ αυξήθηκε στο 96 τοις εκατό για παιδιά τεσσάρων ημερών και άνω.

Προκειμένου ναεμπορευματοποιήσουν το όλον εγχείρημα, οι ερευνητές συνεργάζονται με τους «γκουρού» των δακτυλικών αποτυπωμάτων NEC – μια εταιρεία που διαφημίζεται περιέργως ως αυτή που «ενορχηστρώνει έναν πιο φωτεινό (σ.σ. μάλλον σκοτεινό) κόσμο».

Και για να δικαιολογήσουν την χρήση της συσκευής, οι ερευνητές απευθύνθηκαν στον ΟΗΕ:

«(…) αυτά τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι μια τεχνική απεικόνισης ελεύθερου χώρου υψηλής ανάλυσης μπορεί να καλύψει το τελικό κενό για τα καθολικά βιομετρικά στοιχεία σε όλους τους πληθυσμούς που απαιτούνται από τον  Στόχο Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών 16.9».

Επομένως, από όταν γεννιούνται οι άνθρωποι θα μπαίνουν ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στα βιομετρικά δεδομένα και γιατί όχι να γίνεται ΑΜΕΣΑ και η εμφύτευση βιοτσίπ, το οποίο θα περιέχει την ταυτότητα του νεογέννητου και όσα αναμένεται να αποτελέσουν την ζωή του.

scr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις