Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα στραγγάλισε τα παιδιά της


 Μια γυναίκα στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ φέρεται να στραγγάλισε τα δύο μικρά παιδιά της και προσπάθησε να σκοτώσει το μωρό της. Στη συνέχεια η μητέρα – Μήδεια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η 32χρονη, Lindsay Clancy, αντιμετωπίζει κατηγορίες για δύο ανθρωποκτονίες και τρεις κατηγορίες στραγγαλισμού για τη δολοφονία της 5χρονης κόρης και του 3χρονου γιου της, σύμφωνα με τον εισαγγελέα Tim Cruz.

Η δράστις αναρρώνει σε νοσοκομείο της Βοστώνης αλλά βρίσκεται υπό κράτηση.

Ο πατέρας των παιδιών πήρε τηλέφωνο

Η Αστυνομία εκλήθη στο σπίτι της οικογένειας στο Duxbury – μια πόλη περίπου 35 μίλια νοτιοανατολικά της Βοστώνης – αφού ο σύζυγος της Clancy τηλεφώνησε στο 911 γύρω στις 6 μ.μ. για να αναφέρει ότι πήδηξε από ένα παράθυρο του σπιτιού.

Δολοφονία ΗΠΑ

«Οι πρώτοι ανταποκριτές εντόπισαν στη συνέχεια τρία παιδιά στο σπίτι κάτω των πέντε ετών αναίσθητα, με εμφανή σημάδια σοβαρού τραύματος» περιέγραψε ο εισαγγελέας. Η πεντάχρονη Cora και ο 3χρονος Dawson μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ένα αγοράκι 7 μηνών εξακολουθεί να παλεύει για τη ζωή του, λένε οι αξιωματούχοι. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης.

Η γυναίκα φαίνεται να στραγγάλισε τα παιδιά της, είπε ο Κρουζ, αν και ο ιατροδικαστής θα εκδώσει επίσημη αιτία θανάτου τις επόμενες ημέρες. «Πρόκειται για μια αδιανόητη, παράλογη τραγωδία και είναι μια συνεχιζόμενη έρευνα», είπε ο Κρουζ.

Δολοφονία ΗΠΑ

Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο η Κλάνσι να έπασχε από επιλόχειο ψύχωση όταν φέρεται να προχώρησε στις δολοφονίες των ίδιων της των παιδιών και στη συνέχεια να προσπάθησε να αφαιρέσει και τη δική της ζωή, είπαν πηγές στο CBS Boston.

Είχε πάρει άδεια από τη θέση της ως νοσοκόμα στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης. Η προγιαγιά των παιδιών, Ρίτα Μάσγκροουβ, είπε στο NBC Boston ότι τίποτα δεν φαινόταν ασυνήθιστο όταν μίλησε στην μητέρα τους την περασμένη εβδομάδα.

Δολοφονία ΗΠΑ

«Είναι πολύ τρομακτικό πράγμα και είναι αποκαρδιωτικό», πρόσθεσε καθώς άφησε λουλούδια σε ένα μνημείο έξω από το σπίτι της οικογένειας. Η θεία των παιδιών Donna Jesse ανέφερε ότι, «ήταν απλά όμορφα, όμορφα παιδιά. Καλά φροντισμένα. Είχαν μια όμορφη ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις