Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Πρώην Διευθυντής του Eθνικού Συστήματος Υγείας στην Αγγλία ομολογεί: “Άλλαζαν την αιτία θανάτου των ασθενών και τους κατέγραφαν όλους σαν θανάτους από Covi-d – Ήθελαν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο”


 Ο Sai , πρώην Διευθυντής του Εθνικού Συστήματος Υγείας στο τέλος της καριέρας του, έγραψε ένα νήμα στο Twitter στο οποίο, μεταξύ άλλων, έδωσε πληροφορίες για τις αλλαγές στο σύστημα αναφοράς θανάτων που εφαρμόστηκε στο NHS:

«Όταν τέσσερις διαφορετικές ασθένειες [ομαδοποιηθούν] ονομάζονται cov-id-19, τότε αναπόφευκτα θα δείτε covi-d-19 με τεράστιο ποσοστό θνησιμότητας. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αυτήν την τεράστια αύξηση των θανάτων από τον Cov-id-19 λόγω της ύπαρξης νέου κώδικα του Ιατροδικαστικού Συστήματος.

Οι ασθενείς που εισήχθησαν και πέθαιναν από κοινές παθήσεις όπως η ηλικία, τα έμφραγμα του μυοκαρδίου, η νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, οι αιμορραγίες, τα εγκεφαλικά επεισόδια, η ΧΑΠ και ο καρκίνος κ.λπ. είχαν πλέον πιστοποιηθεί ως covi-d-19 μέσω της ιατρικής εξέτασης.

Τα νοσοκομεία άλλαζαν από και προς το σύστημα ιατροδικαστών όπως [και] όσο ήθελαν, ώστε να αυξηθούν οι θάνατοι από τον Covi-d-19. Το νοσοκομείο άλλαξε τις αιτίες θανάτου».

Επιπλέον, «τα νοσοκομεία έλαβαν κίνητρα να αναφέρουν θανάτους από cov-id-19 έναντι των κανονικών θανάτων, καθώς η κυβέρνηση πλήρωνε πρόσθετα χρήματα για κάθε θάνατο από covi-d-19 που αναφέρονταν», είπε ο Sai.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι η κυβέρνηση έχει σχεδιάσει ολόκληρη την πανδημία από το 2016 όταν πρότεινε για πρώτη φορά την αλλαγή στην πιστοποίηση ιατρικού θανάτου».(Στην ουσία ο Sai περιγράφει σε κάθε tweet αυτά που ισχυριζόμασταν και ακούγαμε κι εμείς οι “συνομωσιολόγοι” να λέγονται στα νοσοκομεία.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις