Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Eκλογές: Ο Κουτσούμπας πήγε να «ψαρέψει» τον Μητσοτάκη - ΔΕΙΤΕ Τι του απάντησε!!!

 


Για το πότε ακριβώς θα διεξαχθούν οι εκλογές προσπάθησε να εκμαιεύσει από τον πρωθυπουργό ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, κατά τη σημερινή συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε την πολιτική, στρατιωτική ηγεσία και πνευματική ηγεσία του τόπου, για το Νέο Έτος.

«Πότε αποφάσισες;» ρώτησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Τι ακριβώς;» του απάντησε ο πρωθυπουργός, με τον επικεφαλής του ΚΚΕ, να εξηγεί: «Την ημερομηνία των εκλογών».

«Μετά τον Απρίλιο όλα είναι ανοικτά», επισήμανε ο Κυρ. Μητσοτάκης, ενώ ο Δ. Κουτσούμπας επέμεινε. «Πότε ακριβώς;».

«Μια εβδομάδα πριν, μια εβδομάδα μετά τι σημασία έχει, αφού εσείς είστε έτοιμοι, όπως λέτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης: Η αύξηση του κατώτατου μισθού δεν έχει σχέση με τις εκλογές

«Η αύξηση του κατώτατου μισθού δεν έχει σχέση με τις εκλογές. Θέλω να το αποσαφηνίσω. Η επιλογή να έρθει έναν μήνα νωρίτερα ενέχει το στοιχείο ότι τον Απρίλιο αρχίζει η τουριστική περίοδος και υπάρχει αρκετός κόσμος στον τουριστικό κλάδο» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας με δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο για το πότε θα γίνουν οι εκλογές.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης η επιλογή η αύξηση να έρθει έναν μήνα νωρίτερα ενέχει το στοιχείο ότι τελειώνει τον πρώτο τρίμηνο τον Απρίλιο, αρχίζει η τουριστική περίοδος και υπάρχει αρκετός κόσμος στον τουριστικό κλάδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για το νέο έτος αναφέρθηκε χθες στα θετικά βήματα που έγιναν το 2022 για τη χώρα αλλά και σε αυτά που έρχονται το 2023, με βασικότερο την αύξηση του κατώτατου μισθού. Όπως είπε «από την 1η Απριλίου, νωρίτερα από πέρυσι, θα αυξηθεί και πάλι ο κατώτατος μισθός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις