Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης είναι έτοιμος να καταθέσει αύριο ο Αλέξης Τσίπρας – «Καλοδεχούμενη» απαντά το Μαξίμου Στα ύψη η αντιπαράθεση με αφορμή τα νέα στοιχεία για παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων από την EΥΠ


 Γεώργιος Σαρρής

Ανεβαίνουν κατακόρυφα οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης με αφορμή την υπόθεση των

υποκλοπών και τα νέα στοιχεία που φέρεται να έλαβε από την ΑΔΑΕ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για την παρακολούθηση πολιτικών προσώπων.

Μετά σημερινή συνάντηση που είχε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί του θέματος με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αύριο θα ενημερώσει για τις εξελίξεις και τη Βουλή λαμβάνοντας τον λόγο στην Ολομέλεια, και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Για το λόγο αυτό άλλωστε έχει ζητηθεί από όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να είναι παρόντα στην αίθουσα.

Η πρόθεση της ηγεσίας της Κουμουνδούρου δεν έχει φτάσει μόνο στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και στο κυβερνητικό επιτελείο. Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως η κατάθεση πρότασης μομφής είναι «καλοδεχούμενη, διότι θα είναι μια ευκαιρία για μια σύγκριση της τετραετίας Μητσοτάκη – Τσίπρα καθώς θα αποδειχθεί πόσο συμπαγής είναι η πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας».

Πρόσθεταν δε πως «επιτέλους ο εξαφανισμένος κ. Τσίπρας θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τις μαύρες σακούλες με χρήματα που κατέληγαν στην Κουμουνδούρου και το μοίρασμα των ποσοστών στα κανάλια».

Σημειώνεται, πως μετά το τέλος της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να παραιτηθεί, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να κάνει λόγο για παραλήρημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις