Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Ekaterina Novikova: Η Ρωσίδα influencer που προκαλεί «εγκεφαλικά» με το προκλητικό της ντύσιμο (φωτό) - Εκτός από το προφίλ της στο Instagram που το ακολουθούν 3.000.000 χρήστες, διαθέτει λογαριασμό και στο Only Fans


 Δηλώνει fashion model, social media influencer και ασχολείται με την yoga. Τι πιο σύνηθες να συμβεί; Η Ekaterina Novikova aka Killer Katrin θα γίνει από σήμερα το αγαπημένο σου account.

Γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1995 στη Μόσχα αλλά αυτή την περίοδο ζει στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Ταύρος στο ζώδιο, είναι υπομονετική, σταθερή, πεισματάρα, γοητευτική, επιθυμητή ενώ η ευγένεια και γλυκύτητα την κάνουν να ξεχωρίζει και να κλέβει τις εντυπώσεις. Καλά όχι μόνο η ευγένεια και η γλυκύτητα, διότι διαθέτει μία εξωτερική εμφάνιση που δεν περνάει απαρατήρητη.

Εκτός από το προφίλ της στο Instagram που το ακολουθούν 3.000.000 χρήστες, η Ekaterina διαθέτει λογαριασμό και στο Only Fans. Εκεί ποστάρει premium περιεχόμενο για όλους τους ακόλουθους του προφίλ της και σίγουρα θα ήθελες μία θέση ανάμεσά τους.

Ως μοντέλο και influencer, η 27χρονη προσέχει αρκετά την διατροφή και το σώμα της. Λατρεύει την yoga και τα ταξίδια. Το να είσαι ευγενικός και γενναιόδωρος είναι προαπαιτούμενα ώστε να βγει ραντεβού μαζί σου.

Στον ελεύθερό της χρόνο θέλει να κάθεται σπίτι, να απολαμβάνει πίτσα και Netflix. Καθόλου άσχημα.

Απολαύστε την:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις