Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

FIZZ - Έξαλλος ο Τομ Χανκς με όσους τον κατηγορούν για νεποτισμό επειδή τα παιδιά του εργάζονται στο χώρο του θεάματος Απάντηση του γνωστού ηθοποιού στην κριτική που δέχεται

 


Τη δική του απάντηση σε όσους τον κατηγορούν για οικογενειοκρατία έδωσε ο δημοφιλής ηθοποιός Τομ Χανκς.

Μιλώντας στη Sun, ο Χανκς έκανε συγκρίσεις με μικρές επιχειρήσεις που διευθύνονται από οικογένειες όπου όλη η οικογένεια συνεισφέρει.

Ο Χανκς, του οποίου ο γιος Τρούμαν εμφανίζεται στην τελευταία του ταινία A Man Called Otto, είπε στην εφημερίδα: «Κοίτα, αυτή είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Αυτό κάνουμε από πάντα. Τα παιδιά μας μεγάλωσαν σε αυτό το περιβάλλον. Έχουμε τέσσερα παιδιά, είναι όλα πολύ δημιουργικά.

» Αν ήμασταν επιχείρηση υδραυλικών ειδών ή αν διατηρούσαμε ένα ανθοπωλείο , όλη η οικογένεια θα βοηθούσε» τόνισε.

Στη συνέχεια, επισήμανε ότι δεν έχει σημασία ποια είναι τα επώνυμά μας, αλλά το αν τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, προσφέρουν μια αληθινή εμπειρία στο κοινό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χανκς έχει τέσσερα παιδιά, όλα τα οποία έχουν μπει στον χώρο της υποκριτικής. Με την πρώην σύζυγό του Samantha Lewes, έχει την Elizabeth, 40 ετών που εμφανίστηκε σε πολλές από τις ταινίες του πατέρα της, και τον  Colin, 45ετών, ο οποίος έχει γνωρίσει σημαντική επιτυχία στο χώρο του θεάματος.

Οι Τσετ και Τρούμαν Χανκς, των οποίων μητέρα είναι η δεύτερη σύζυγος του ηθοποιού, Ρίτα Γουίλσον, έχουν επίσης ασχοληθεί με το σόουμπιζ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις