Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Fox News: «Στο WEF θα πουλούσαν ακόμα και τα παιδιά τους στην Κίνα για μία έκπτωση φόρου» - «Φαίνεται πως υπάρχει για να καταστρέφει τις εθνικές οικονομίες»

 


Αναλύοντας την φετινή συνεδρίαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Davos της Ελβετίας ο γνωστός παρουσιαστής, Tucker Carlson χαρακτήρισε τους συμμετέχοντες «άψυχους, άπληστους λάτρεις του χρήματος που θα πουλούσαν τα παιδιά τους στην Κίνα για μία μεγάλη έκπτωση φόρου» και πως η χρησιμότητά του είναι «να καταστρέφει τις εθνικές οικονομίες»

Μίλησε για την περιβόητη “αναστροφή της σύγχρονης γλώσσας” από τoυς θαμώνες του WEF, που δεν είναι τίποτα άλλο από το να ισχύει ακριβώς το αντίθετο από ότι λένε!

«Λένε ότι υπερασπίζονται την δημοκρατία και προωθούν τον αυταρχισμό. Μιλάνε για το κίνημα black lives matter και σκοτώνουν μαύρους ανθρώπους. Στη συνέχεια οι Δημόσιας Αρχές Υγείας κάνουν τον πληθυσμό πιο άρρωστο. Αυτά τα λεγόμενα “Παγκόσμια Οικονομικά Φόρα” φαίνεται να υπάρχουν για να καταστρέφουν εθνικές οικονομίες».

«Ας πάρουμε για παράδειγμα της Σρι Λάνκα, η WEF τους είπε να σταματήσουν να χρησιμοποιούν λιπάσματα. Αποτέλεσμα; Ο κόσμος να πεθάνει της πείνας και η χώρα να καταρρεύσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις