Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Με εντολή Μαξίμου «παραχωρήθηκε» H μπάντα του ΠΝ στο πρωτοχρονιάτικο show του Ν.Κοκλώνη Εξευτέλισαν για μία ακόμα φορά τα ιερά και τα όσια του έθνους


 Με εντολή από το Μαξίμου δόθηκε η έγκριση ώστε να εμφανιστεί η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού με την τεράστια ιστορία της στο πρωτοχρονιάτικο τηλεοπτικό σόου του Νίκου Κοκλώνη.

Η ευθύνη βαρύνει απόλυτα τον πολιτικό προϊστάμενο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο για ευνόητους λόγους, αλλά είναι σαφές πως η κεντρική εντολή δόθηκε από ακόμα ψηλότερα, δηλαδή από το Μαξίμου.

Είναι γνωστή η υπόθεση της κρατικής χρηματοδότησης εταιρείας του Ν.Κοκλώνη μέσω του… αναπτυξιακού νόμου.

Πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο που προστίθεται στην μεθοδική και συστηματική απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παρακολουθήσεις του Αρχηγού και κορυφαίων αξιωματικών, ερήμωση των ακριτικών μονάδων μετά τις πολιτικές αποφάσεις του υπουργού, αφοπλισμός των νησιών με πρόσχημα τη «βοήθεια στην Ουκρανία» και άλλες ασυγχώρητες ενέργειες.

Τι είναι η μπάντα του ΠΝ; Οργανοπαίχτες σε μουσικά μεζεδοπωλεία (χωρίς να θέλουμε να προσβάλουμε τους έντιμους και ταλαντούχους ανθρώπους που βγάζουν το ψωμί τους διασκεδάζοντας τον κόσμο);

Πώς το σκέφτηκαν αυτό στο ΥΠΕΘΑ; Έτσι όπως το πάνε σε λίγο θα στέλνουν και την… Ζ’ ΜΑΚ να παίζει στο Survivor.

Δεν καταλαβαίνει κανείς ότι κάποια πράγματα είναι ιερά και πρέπει να παραμένουν έτσι; Ή μήπως τελικά το καταλαβαίνουν και αυτός είναι ο πραγματικός τους στόχος; Η πλήρης απαξίωση ιερώ και οσίων;

Υπενθυμίζεται ότι η ένταξη της εταιρείας «BARKINGWELL PROGRESS» του Νίκου Κοκλώνη στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του ανέφερε ότι «εταιρεία με 4.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο εγκρίνεται να χρηματοδοτηθεί για πρόγραμμα ύψους 9 εκατ. ευρώ».

«Γεια σου ρε Άδωνη, γεια σου ρε Παπαθανάση με τον Αναπτυξιακό σας!!!! «Άλλος με τη βάρκα μας» το καταντήσατε!!!! Πάλι εταιρεία με 4 χιλιάρικα μετοχικό κεφάλαιο εγκρίνεται να χρηματοδοτηθεί για πρόγραμμα ύψους ΕΝΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!!! («γνωστού παρουσιαστή» λέει, εγώ σήμερα τον έμαθα, δεν βλέπω εδώ και χρόνια ούτε ως ζάπινγκ τα υποπροϊόντα των λάιφ σταιλ εκπομπών)» έγραψε στις 18 Νοεμβρίου του 2022, ο Παύλος Πολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις