Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Νέα γκάφα Μπάιντεν: Πήγε να τραγουδήσει το «Happy Birthday» και ξέχασε το όνομα της εορτάζουσας [βίντεο]


Μια νέα γκάφα του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, καθώς αυτή τη φορά ο Αμερικανός πρόεδρος ξέχασε το όνομα μίας γυναίκας, στην οποία ήθελε να ευχηθεί «χρόνια πολλά».

Ο 80χρονος πρόεδρος βρέθηκε σε μία εκδήλωση για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον και επιχείρησε να τραγουδήσει το «Happy Birthday» στην σύζυγο του γιου του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ αλλά… ξέχασε το όνομά της.

«Μάρτιν, γιορτάζουμε σήμερα την κληρονομιά του αγαπημένου πατέρα σου. Αλλά συγχαρητήρια σήμερα και στην γυναίκα σου – που νομίζω έχει τα γενέθλιά της; Κοίτα η σύζυγός μου έχει έναν κανόνα στην οικογένειά μας: όταν κάποιος έχει γενέθλια του τραγουδάμε το Happy Birthday. Είστε έτοιμοι;» είπε αρχικά ο Τζο Μπάιντεν.

Συνειδητοποιώντας ότι δεν θυμόταν πώς λέγεται η γυναίκα, ο Μπάιντεν άρχισε να ψάχνει με αγωνία στο auto-cue το όνομα της εορτάζουσας, Άντρεα Γουότερς Κινγκ. Τελικά ο πρόεδρος δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη κι έτσι, όταν έφτασε στο επίμαχο σημείο, είπε «Happy birthday, αγαπημένη Valz-dvit».

Αντιλαμβανόμενος την νέα γκάφα του, ο Μπάιντεν προσπάθησε να «σώσει» την κατάσταση με ένα αστείο, λέγοντας: «Είναι δύσκολο να γίνεται κανείς 30. Αλλά πρέπει να το αντέξεις», στην 49χρονη Κινγκ.

Δείτε το βίντεο με το Happy Birthday:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις