Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Εύα Καϊλή: Ξεσπά μέσα από την φυλακή – «Kαταρρέω, τι τους φταίει η Mικρή;» – BINTEO


 Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να βρίσκεται η Εύα Καϊλή στις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο. Οι αρχές δεν της δίνουν το δικαίωμα να συναντήσει την κόρη της, την ώρα που οι συνήγοροί της επιχειρούν να αφεθεί ελεύθερη πριν από από την επόμενη ακρόαση.

Σύμφωνα με το Star, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησε να συναντά την μικρή κάποιες μέρες μέσα στην φυλακή ή να την βλέπει μέσω Skype όσο βρίσκεται με τον παππού της. Ωστόσο, και τα δυο αιτήματα απορρίφθηκαν, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Η απάντηση των βέλγικων αρχών φέρεται να έφερε και το ξέσπασμα της Εύας Καϊλή μέσα από το κελί της στις φυλακές του Χάρεν. «Βασανίζομαι. Είναι άδικο αυτό. Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή και την κρατάνε μακριά μου» δηλώνει η Εύα Καϊλή

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ οι δικηγόροι της έχουν ξεκινήσει τις επαφές για να πείσουν τους δικαστές να την αφήσουν ελεύθερη πριν την ακρόασή της. «Όπλο μας τα λεγόμενα του ανακριτή», λέει ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Ο ίδιος ο ανακριτής, ο Μισέλ Κλεζ είπε “δεν έχω στοιχεία που να τεκμηριώνουν και να “δένουν” την Εύα Καϊλη με τα χρήματα και με δωροδοκία. Εκεί θα πατήσουμε και εγώ και ο συνάδελφος δικηγόρος από τις Βρυξέλλες», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Στην Ιταλία και την Ισπανία πάντως τα δημοσιεύματα για την Εύα Καϊλη πληθαίνουν. Οι Ιταλοί αναφέρονται στα εκατομμύρια που γράφτηκε ότι βρέθηκαν σε λογαριασμούς της Εύας Καϊλη και του πατέρα της σε τράπεζα του Παναμά. Η βελγική εφημερίδα De Standaard γράφει ότι ο σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι δούλευε με το αζημίωτο για τα συμφέροντα του Μαρόκου από το 2018.

«Είναι πλαστά εμβάσματα. Ζήτησα και από τον επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη, να τα ελέγξει με δικαστική συνδρομή» αναφέρει ο κ. Δημητρακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις