Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Συγκλονιστικές εικόνες στην Κίνα: KAINE Nεκρούς ακόμα και στους δρόμους (video) Οι σοροί είναι τυλιγμένοι με σεντόνια, ενώ έχει σχεδιαστεί το περίγραμμά τους με μία κιμωλία


 Κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά τι συμβαίνει στην Κίνα αλλά οι εικόνες που έρχονται συγκλονίζουν, καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους με επακόλουθο να «φρακάρουν» τα νεκροτομεία, τα γραφεία τελετών καθώς και τα κρεματόρια.

ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ  ΑΡΑΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΙΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ!!!!
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΟΜΩΣ Ε;

ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ:

Έτσι λοιπόν πολλοί συγγενείς θυμάτων αποφάσισαν να καίνε τους δικούς τους ανθρώπους στη μέση του δρόμου.

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η Daily Mail η έξαρση κρουσμάτων σημειώθηκε από τη στιγμή που η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να βάλει τέλος στην εφαρμογή της πολιτικής των μηδενικών κρουσμάτων Covid.

00:00
00:51

Οι συγγενείς των θυμάτων, όπως φαίνεται και σε εικόνες και βίντεο που κυκλοφορούν στα social media προχωρούν σε αυτοσχέδιες καύσεις των δικών τους ανθρώπων ακόμα και σε πάρκα και πλατείες.

Σε ένα από τα πλάνα, φαίνεται ένα ξύλινο φέρετρο στο πλάι ενός δρόμου να έχει τυλιχτεί στη φωτιά ενώ σε ένα άλλο βίντεο, κάτοικοι της Σαγκάης στέκονται μέσα σε ένα πάρκινγκ και κοιτούν να πραγματοποιείται μία αυτοσχέδια καύση νεκρού.

Και στα δύο βίντεο οι σοροί είναι τυλιγμένοι με σεντόνια ενώ έχει σχεδιαστεί το περίγραμμά τους με μία κιμωλία.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:29

Σύμφωνα με ειδικούς η Κίνα τους επόμενους μήνες θα βρίσκεται αντιμέτωπη με ακόμα 2,1 εκατ. θανάτους.

Και όλα αυτά την ώρα που ο ισχυρισμός της κυβέρνησης Σι είναι ότι έχουν καταγραφεί μόλις 5.000 θάνατοι από τότε που μπήκε τέλος στην πολιτική της «μηδενικής COVID».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις