Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

KPIMA!!! ΠΑΕΙ KAI AYTOΣ... Παίχτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου είχε ζητήσει να φυλακίζονται όσοι αρνούνται το εμβόλιο για τον COVID-19 – Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 38 ετών Μεγαλώνει η λίστα των αθλητών που έχουν πεθάνει αιφνιδιαστικά

 


Ο παίχτης του αμερικανικού NFL  και πρώην επιθετικός των Purdue και των Jacksonville Jaguars,  Uche Nwaneri πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή.

Ήταν  μόλις 38 ετών και φανατικός υπέρμαχος των εμβολίων αφού στο παρελθόν είχε  ζητήσει να φυλακίζονται όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν.  

Ο πρώην σταρ του NFL  βρέθηκε νεκρός στο σπίτι της συζύγου του στο West Lafayette στις 30 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το TMZ.

«Ο Nwaneri βρισκόταν στο σπίτι της συζύγου του στο West Lafayette – περίπου 65 μίλια βορειοδυτικά της Indianapolis – όταν η αστυνομία έλαβε κλήση γύρω στη 1 π.μ. ότι ο πρώην πάιχτης του  NFL 6’4 κατέρρευσε στο  υπνοδωμάτιο», ανέφερε το πρακτορείο.

Σύμφωνα με την έκθεση, το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε να σώσει τον Nwaneri αλλά δεν τα κατάφερε.

Σε αυτοψία που διενεργήθηκε από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Tippecanoe τη Δευτέρα αποκάλυψε ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ή άλλης ενέργειας.

Ο Nwaneri  πέθανε από «μεγαλοκαρδία με ξαφνική καρδιακή ανεπάρκεια», όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής στην προκαταρκτική έκθεσή του.

Τα αποτελέσματα της τοξικολογίας αναμένονται σε λίγες εβδομάδες, οπότε και θα ανακοινωθεί η επίσημη αιτία.

Ο Nwaneri ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα  το 2003 στο Purdue και τους Texas A&M το 2003.

Αποβλήθηκε από το Purdue για το φθινοπωρινό εξάμηνο του 2005 αφού έσπασε το σαγόνι του συμπαίκτη του Ryan Noblet κατά τη διάρκεια ενός καυγά  στην προπόνηση.

Ο Nwaneri ήταν υπέρμαχος των εμβολίων  Covid αλλά και ων «διαβατηρίων»  Covid. Μάλσιτα είχε απαιτήσει να φυλακίζεται όποιος αρνείται να κάνει τους εμβολιασμούς.

«Εντάξει, ας αρχίσουμε αμέσως τα εμβόλια και τα πιστοποιητικά  εμβολίων το συντομότερο δυνατόν», είχε γράψει:

«Εντάξει, ας αρχίσουμε αμέσως τα εμβόλια και τα πιστοποιητικά  εμβολίων το συντομότερο δυνατόν», είχε γράψει:

«Βλέπουμε καθημερινά παιδιά να ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από τον ανεμβολίαστο εγωισμό.

Σε κίνδυνο επίσης οι έγκυες γυναίκες. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗ ΖΩΗ. ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ. Φυλακίστε όποιον αρνηθεί, για να προστατέψετε τη ΖΩΗ», είχε πει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις