Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Κοιτάτε ρε ποιοί Mιλάνε...!!! Γερμανικός Τύπος: OI NEONAZI προσπαθούν να επιστρέψουν στην ελληνική Βουλή! ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;;


 Το γερμανικό δίκτυο αναφέρει πως «ο Κασιδιάρης, του οποίου το αριστερό χέρι κοσμεί ένα μεγάλο τατουάζ με σβάστικα, αποφεύγει τώρα τις νεοναζιστικές θέσεις και προσπαθεί να έχει απήχηση σε ευρύτερες εκλογικές ομάδες της εθνικιστικής δεξιάς. Στην ουσία, ωστόσο, το κόμμα είναι μια διάδοχη οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

Μα την αλήθεια, η κατάσταση είναι για γέλια… πολλά γέλια…
Γιατί τι άλλο θα μπορούσε να είναι, όταν μιλούν για ΝΑΖΙΣΜΟ, ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ…
Μιλούν για ΝΑΖΙΣΜΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…
ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΡΧΙΝΑΖΙΣΤΗ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ…
Έχει ξεφύγει το πράγμα… δεν νομίζετε;;;
Δείτε όλο το θέμα με μεγάλη προσοχή…
Στην ουσία, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟ, ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…
Κι αυτό, μόνο ένα ΟΒΡΑΙΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ θα μπορούσε να το κάνει με τεράστια επιτυχία…
Κι αν ψάχνετε για τον λόγο, θα σας θέσω μια ερώτηση:
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;
Θα μου πείτε τρελλή σκέψη…
Σκεφθείτε όμως πως ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, έχουν στα συρτάρια τους κάποια μεγάλα θέματα…
Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, η “ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ”,  οι ΕΟΖ, η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ…
Τα αυτιά και τα μάτια σας, δεκατέσσερα…
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
Καλλιόπη Σουφλή 
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Τις προσπάθειες του Ηλία Κασιδιάρη να επανέλθει στην πολιτική με το Εθνικό Κόμμα Έλληνες σχολιάζει το δημοσιογραφικό δίκτυο RedaktionsNetzwerk Deutschlands.

«Ο πρώην βουλευτής της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, δεν έχει εγκαταλείψει τις πολιτικές του φιλοδοξίες.

Κάνει από το κελί του εκστρατεία, […] μέσω ενός καναλιού στο YouTube.

Το επιτελείο του συντονίζει επιδέξια τα τηλεφωνικά μηνύματα του ιδρυτή του κόμματος από τη φυλακή με παλαιότερα βίντεο από συγκεντρώσεις και κοινοβουλευτικές ομιλίες.

Έτσι φαίνεται στους ανυποψίαστους θεατές σαν ο Κασιδιάρης να μιλάει ήδη ξανά στην αίθουσα της ολομέλειας. Τώρα έχει φτάσει τους 122.000 συνδρομητές».

 

Το γερμανικό δίκτυο αναφέρει πως «ο Κασιδιάρης, του οποίου το αριστερό χέρι κοσμεί ένα μεγάλο τατουάζ με σβάστικα, αποφεύγει τώρα τις νεοναζιστικές θέσεις και προσπαθεί να έχει απήχηση σε ευρύτερες εκλογικές ομάδες της εθνικιστικής δεξιάς. Στην ουσία, ωστόσο, το κόμμα είναι μια διάδοχη οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

Ακόμη, επισημαίνεται πως σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, το κόμμα του Κασιδιάρη συγκεντρώνει ποσοστό 2,7% μέχρι στιγμής, ενώ «το δυναμικό ψήφων θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς οι υποστηρικτές των ακροδεξιών κομμάτων συχνά αποκρύπτουν τις προθέσεις ψήφου τους στις έρευνες».

 

Η κυβέρνηση επιδιώκει να εμποδίσει την επάνοδο των νεοναζί.

«Ωστόσο, το μεταδικτατορικό ελληνικό Σύνταγμα θέτει υψηλά εμπόδια για την απαγόρευση των κομμάτων. […] Η απόφαση για την απαγόρευση θα ληφθεί από τον Άρειο Πάγο», όμως λόγω των σχετικών διεξοδικών ερευνών που απαιτούνται, πιθανότατα θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές.

 

Το δημοσίευμα καταλήγει πως «ο Κασιδιάρης έχει προνοήσει για το τι θα συμβεί εάν πρέπει να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος. Τότε, την προεδρία θα αναλάβει ένας ξάδερφός του. Το όνομα του αχυρανθρώπου: Ηλίας Κασιδιάρης».

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις