Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Το ΓΕΕΘΑ απάντησε αντί για τον Κ.Φλώρο για την παρακολούθησή του! – Σέρνουν στην λάσπη τις ΕΔ! – Mιλά για «αλλότρια συμφέροντα που του επιτίθενται»! Αποδέχεται ως... δεδομένη την παρακολούθησή του


 Με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, το οποίο χρησιμοποιεί προκειμένου να παρουσιάσει μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ίδιος και μόνο ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος προσπαθεί να απαντήσει στα ρεπορτάζ.

Στην ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, το οποίο επαναλαμβάνουμε, ο στρατηγός, ο οποίος παραμένει σιωπηλός μπροστά στον ορυμαγδό των αποκαλύψεων εδώ και περίπου 40 ημέρες, χρησιμοποιεί το προσωπικό του πρόβλημα για να το μετατρέψει σε εθνικό, υπάρχουν μόνο δύο σημαντικά στοιχεία:

Ότι μιλά εξ ονόματος του ΚΥΣΕΑ προσπαθώντας να προκαταβάλλει τις κρίσεις ενώ ταυτόχρονα κάνει λόγο για «αλλότρια συμφέροντα που του επιτίθενται», χωρίς όμως να τα κατονομάζει.

Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση που «λερώνει» και το ίδιο το Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος προσπαθεί να κρυφθεί πίσω από το θεσμό που εκπροσωπεί, προκειμένου ο ίδιος να διαφύγει των βαρύτατων κακουργηματικών πράξεων που τον βαρύνουν και στις οποίες έχει υποπέσει, όπως καταδεικνύουν οι σχετικές εκθέσεις της ΕΥΠ, αναφορικά με την διακίνηση μαύρου χρήματος.

Η ανακοίνωση είναι πρωτοφανής και ως προς το γεγονός ότι επιχειρεί να προκαταβάλει και την πολιτική ηγεσία στο Μαξίμου το οποίο έχει προσυπογράψει  και την παρακολούθηση του από την ΕΥΠ έχοντας λάβει και τον κωδικό παρακολουθούμενου 519c.

Να σημειωθεί ότι οι συνομιλίες του Α/ΓΕΕΘΑ υπεκλάπησαν από το «υπηρεσιακό»  Syborg της ΕΥΠ το λογισμικό που χρησιμοποιει και όχι με το «παράλληλο» λογισμικό υποκλοπών το γνωστό Predator.

Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι υπάρχει ολόκληρος φάκελος με  τα αποτελέσματα της παρακολούθησης και δυστυχώς για τον ίδιο, αυτά είναι συντριπτικά.

Στην ίδια ανακοίνωση του Κ.Φλώρου αναφέροντα βέβαια και τα «αλλότρια συμφέροντα», όπως τονίζει. Που τον «καταδιώκουν».

Εάν όμως δεν τα κατονομάσει, τότε είναι κοινός αερολόγος. Εάν σε ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα δεν υπάρξουν ονόματα που να προσδιορίζουν συγκεκριμένα «αλλότρια συμφέροντα», τότε είναι κενοί λόγοι.

Αλλιώς θεωρείται αυτονόητο ότι θα πρέπει να καταφύγει στη Δικαιοσύνη

Ένα ακόμη ζήτημα είναι ότι ο Κ.Φλώρος επιχειρεί να προκαταλάβει και το  ΚΥΣΕΑ, μιλώντας εξ ονόμάτός του, με τις κρίσεις να είναι σε μερικές ημέρες από σήμερα μιλώντας για «σχέσεις  εμπιστοσύνης με την πολιτική ηγεσία και το ΚΥΣΕΑ».

Έτσι  προσπαθεί να προκαταβάλλει την απόφαση του ΚΥΣΕΑ και του Μαξίμου για τις κρίσεις αυτές.

Το ερώτημα είναι όμως εδώ: Η ανακοίνωση του Α/ΓΕΕΘΑ είναι εν γνώση του Μαξίμου ή όχι;

Εάν αυτή εκδόθηκε εν αγνοία του, τότε υπάρχει τεράστιο ζήτημα.

Εάν εκδόθηκε εν γνώσει του Μαξίμου, τότε ο Α/ΓΕΕΘΑ συνταυτίζει την τύχη του με αυτή της κυβέρνησης, όποια και αν είναι αυτή.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ  είναι «απόστρατος εν αναμονή» και πιθανότατα υπο ποινική δίωξη για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» αφού θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Πολλές εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για το προσωπικό ζήτημα του Αρχηγού του:

«Η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα συγκυρία είναι προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα.

Επειδή, η πρωτοφανής στην ελληνική πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης επεκτείνεται σε τεχνηέντως κατασκευασμένα αφηγήματα περί δήθεν περιουσίας του ιδίου ή μελών της οικογένειας του, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: η οικονομική κατάσταση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ περιγράφεται λεπτομερώς -όπως προβλέπεται- στα “Πόθεν Έσχες” πού έχουν κατατεθεί και στα “Ε9” και είναι στη διάθεση των αρμοδίων. Το ίδιο συμβαίνει και με τις δηλώσεις των μελών της οικογένειας του.

Οι δήθεν ισχυρισμοί είναι απολύτως ψεύτικοι, συκοφαντικοί, αναπόδεικτοι και εκτός πάσης πραγματικότητας. Δεν πρόκειται δε επ’ ουδενί να αλλοιώσουν την σχέση εμπιστοσύνης με την πολιτική ηγεσία και με το ΚΥΣΕΑ.

Ο ΑΓΕΕΘΑ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του και συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα, που η Πατρίδα τού έχει αναθέσει, πιστός στον όρκο του, στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους».

Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κ.Φλώρος: «Κοκκίνισε» ακόμα και η διαφθορά με τις ενέργειες του «στόχου» – Η πραγματική έκθεση της EYΠ Πώς αγόρασε το σπίτι στου Παπάγου - Ποιος του έδωσε τα λεφτά

https://www.oparlapipas.gr/2023/01/ey.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις