Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Πάμε για ΡΗΞΗ και με την Κίνα;;; MIA KINEZA είπε την αλήθεια στο αεροδρόμιο Αθηνών – ΒΙΝΤΕΟ


 Τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να εξετάζει «αντικειμενικά και δίκαια» την επιδημιολογική κατάσταση στην Κίνα «και να μην την χρησιμοποιεί πολιτικά»,

δήλωσε σήμερα το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών, απατώντας σε ερώτηση που του υποβλήθηκε κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη σύσταση της ΕΕ οι επιβάτες από την Κίνα να υποβάλλονται σε τεστ για την COVID-19 πριν από την αναχώρησή τους.

Τι σημαίνει να μην χρησιμοποιεί η Ευρώπη ΠΟΛΙΤΙΚΑ την λεγόμενη πανδημία;;;

Υπενθυμίζεται πως η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εντολή να τα «ΣΠΑΣΕΙ», μετά την Ρωσία, και με την Κίνα, όπως έχει αποκαλύψει το EL.GR!

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο νέος τρόμος που ξεπήδησε από τα κανάλια να έχει ως στόχο, αφενός να φέρει νέα μέτρα στις χώρες της Ευρώπης, αφετέρου να «ψυχράνει» ακόμα περισσότερο τις σχέσεις Ευρώπης-Κίνας.

Φυσικά, την πολιτική της ΕΕ ακολουθεί φανατικά και η Αθήνα, στήνοντας καραούλι στα αεροδρόμια στου Κινέζους τουρίστες-επισκέπτες, ρωτώντας τους με ενοχλητικό τρόπο, αν έχουν κάνει τεστ, εμβόλια κτλ.

Έτσι όπως πάει το πράγμα, οι Κινέζοι θα αρχίσουν να μπαίνουν σε σκέψεις για το αν θα έρχονται στην χώρα μας.

Ευτυχώς μία Κινέζα είπε την αλήθεια και η κάμερα την κατέγραψε, ότι δηλαδή τα πράγματα στην Κίνα σε σχέση με τον κορωνοϊό «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ (σ.σ. κάψιμο πτωμάτων, θάνατοι κτλ.)»!

Δείτε:

scr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις