Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Χ.Γώγος: «Βεβαίως και υπάρχουν παρενέργειες από τα εμβόλια και θάνατοι – Κοιτάμε όμως την σχέση κόστους προς όφελος»! - Άρχισαν να παραδέχονται θανάτους από τα σκευάσματα mRNA

 


Για πρώτη φορά ίσως οι Έλληνες «ειδικοί» άρχισαν να παραδέχονται ότι υπάρχουν θάνατοι από τα εμβόλια για τον COVID-19 ως παρενέργειες, αλλά τονίζουν ότι όσοι έχουν πεθάνει από τις παρενέργειες των εμβολίων δικαιολογούνται γιατί το όφελος από τους εμβολιασμούς είναι πολλαπλάσια μεγαλύτερο!

Με άλλα λόγια εντάξει όσοι πέθαναν, πέθαναν από τα εμβόλια, αλλά τα οφέλη ήταν μεγαλύτερα γιατί έσωσαν περισσότερους…

Αυτό είπε ο παθολόγος- λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας σε τηλεοπτική του Γ.Παπαδάκη ο οποίος τον ρώτησε:

«Υπάρχει περίπτωση ο θάνατος να οφείλεται στον εμβολιασμό τους; Αφελέστατη(!) ερώτηση αλλά την κάνω», για να πάρει την απάντηση από τον Χ.Γώγο:

«Όχι, το καταλαβαίνω, και εγώ το βλέπω σταθερά, συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλες αυτές τις αναφορές, ότι πέθανε κάποιος και μπορεί να φταίει το εμβόλιο κτλ.  

Η αλήθεια είναι  ότι  για πρώτη  ίσως φορά υπάρχει τέτοια σαφής  καταγραφή των ανεπιθύμητων παρενεργειών παγκοσμίως στο CDC στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στο VAERS, διάφορα συστήματα όπου ενημερώνονται οι επιστήμονες και η επιστημονική κοινότητα και οι πολίτες σε πραγματικό χρόνο για τις παρενέργειες των εμβολίων.

Ξέρουμε λοιπόν τι γίνεται στις παρενέργειες, ξέρουμε ποιες από αυτές συσχετίζονται και η ενημέρωση είναι σε πραγματικό χρόνο την ίδια στιγμή που  μαθαίνονται.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο σημαντικό εύρημα (…) έχουμε απώλειες, βεβαίως έχουν παρενέργειες τα εμβόλια αλλά αυτό που κοιτάμε πάντα είναι τι σχέση κόστους-οφέλους και είναι τεράστια υπέρ του οφέλους».

ΗΠΑ: 666 εκατ. δόσεις – 18.000 θάνατοι

Όπως αναφέρει το VAERS 666 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου έχουν πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ από τις 14 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 11 Ιανουαρίου του 2023.

Αποτέλεσμα των παρενεργειών ήταν 18,649 θάνατοι σχετιζόμενοι με τα εμβόλια. Κατά τον Χ.Γώγο ο αριθμός αυτός είναι ήσσονος  σημασίας καθώς το όφελος από τον μαζικό εμβολιασμό ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις