Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Nέα Ιωνία: Τρεις συλλήψεις για την επίθεση εξωσχολικών σε μαθητές Λυκείου – Ποια ήταν η αφορμή


 Σε τρεις συλλήψεις έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές Αρχές για την επίθεση εξωσχολικών σε μαθητές του 5ου Λυκείου Νέας Ιωνίας, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι τρεις συλληφθέντες είναι ηλικίας 18 ετών. Παράλληλα, έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ένα άτομο που συμμετείχε στο επεισόδιο, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό όλων των εμπλεκομένων.

Αφορμή για την άγρια επίθεση, φαίνεται πως ήταν προσωπικοί λόγοι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, για τα μάτια μίας κοπέλας φαίνεται πως η ομάδα των εξωσχολικών πήγε στο Λύκειο και επιτέθηκε στους μαθητές.

Όπως μετέδωσε χθες το enikos.gr, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, περίπου 8-10 εξωσχολικοί που φορούσαν full face μάσκες επιτέθηκαν σε μαθητές του 5ου Λυκείου, την ώρα που τα παιδιά σχολούσαν από το μάθημα

Όπως κατήγγειλε γονέας, υπήρχαν αναφορές ότι ορισμένοι εκ των δραστών κουβαλούσαν μαζί τους μαχαίρια. Ένας μαθητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και τραυματίστηκε, ενώ ένας άλλος, στην προσπάθειά του να γλιτώσει από τους δράστες επιχείρησε να περάσει τον δρόμο, αλλά τον χτύπησε αυτοκίνητο, όπως κατήγγειλε ο γονέας.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις