Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

NEA πρόκληση Ακάρ κατά της Ελλάδας: Πυροβόλησαν τους ψαράδες μας – Δεν αφήνουμε καμία παρενόχληση αναπάντητη


 Ανεβάζει κι άλλο το «θερμόμετρο» της έντασης με την Ελλάδα ο Χουλουσί Ακάρ με νέες προκλητικές δηλώσεις εναντίον της χώρας μας.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας τόνισε ότι «έχουμε σοβαρά προβλήματα με την Ελλάδα. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για την επίλυσή τους μέσω του διαλόγου. Δεν έχουμε λάβει θετική απάντηση από την Ελλάδα σε καμία από τις πρωτοβουλίες μας. Μόλις χθες παρενόχλησαν και πυροβόλησαν τους ψαράδες μας στο Αιγαίο. Είναι η Ελλάδα που προκαλεί μέρα και νύχτα. Κάνουν ό, τι κάνουν για εσωτερικούς πολιτικούς λόγους. Δεν αφήνουμε καμία παρενόχληση εναντίον μας αναπάντητη».

Ο Ακάρ πρόσθεσε ότι «παρά τα όσα έχουν κάνει, εμείς λέμε να λύσουμε τα προβλήματα μέσω του διαλόγου. Εμείς λέμε, πριν πέσει το χιόνι στα βουνά, «συνέλθετε και πατήστε τα πόδια σας στο έδαφος». Τους έχουμε προειδοποιήσει και συνεχίζουμε να τους προειδοποιούμε. «Σταματήστε την προκλητική σας συμπεριφορά. Θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα ειρηνικά. Λέμε ας μιλήσουμε. Δυστυχώς, βλέπουμε προβλήματα από την άλλη πλευρά. ”Το έχετε κάνει αυτό στην ιστορία”, τα αποτελέσματα είναι γνωστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις