Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Σοκάρει το NEO Bίντεο που βρέθηκε στο κινητό της 47χρονης – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

 


Έγκλημα στο Μοσχάτο: H ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο απαγχονισμός είναι η αιτία θανάτου του λογιστή στο Μοσχάτο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Επιπρόσθετα όπως είπαν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής βρήκε ότι η σορός του λογιστή έφερε και κατάγματα στα πλευρά.

Το βίντεο λίγων λεπτών που τράβηξε με το κινητό της η 50χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 47χρονου λογιστή, μέσα στο διαμέρισμά του, στο Μοσχάτο, που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ, δείχνει την προσπάθειά της να τον πνίξει, αλλά όχι την στιγμή της δολοφονίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ, σε κάποια στιγμή που η 50χρονη βρισκόταν στο διαμέρισμα του λογιστή έβαλε το κινητό τηλέφωνό της σε ένα τραπέζι, με ενεργοποιημένη τη λειτουργία του βίντεο. Η κάμερα τού κινητού της καταγράφει τη γυναίκα να προσπαθεί να τον πνίξει με ένα λευκό κορδόνι και να του φωνάζει “θα σε σκοτώσω εγώ, γιατί εάν πας στη φυλακή δεν θα πάθεις τίποτα”, ενώ μετά από λίγο σταματάει η λήψη.

Υπενθυμίζεται, ότι μόλις έσπευσαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, τους άνοιξε την πόρτα η 50χρονη και τους είπε: “Τον σκότωσα, γιατί μου έφαγε 200.000 ευρώ”.

Το θύμα διατηρούσε και επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή της Καλλιθέας και φέρεται να είχε κάποια οικονομική συνεργασία με την 50χρονη. Το περασμένο Σάββατο σημειώθηκε ένα επεισόδιο στην επιχείρησή του, από την φερόμενη ως δράστιδα και άλλα άτομα που τον κατηγορούσαν ότι δεν τους γύριζε τα χρήματα που του είχαν δώσει για επενδύσεις. Πάντως, ούτε ο 47χρονος, ούτε οι άλλοι εμπλεκόμενοι, θέλησαν να υποβάλλουν μήνυση.

Η ΕΛΑΣ αναμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή που πρόκειται να “ρίξει φως” σχετικά με το πως ακριβώς επήλθε ο θάνατος του 47χρονου και εάν ήταν νεκρός πριν ακόμη τον δουν απαγχονισμένο κάτω από ένα μονόζυγο, οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα..

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, δεν προκύπτει από πουθενά αυτό που ισχυριζόταν το θύμα, ότι η Αλβανίδα γυναίκα του σήκωσε τα χρήματα που είχε σε τραπεζικούς λογαριασμούς του και πήγε στην χώρα της. Ο 47χρονος ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, πάντως, στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση είναι το γεγονός ότι δεν έχει εμφανιστεί, έως τώρα τουλάχιστον, κανένα από τα συγγενικά πρόσωπα του 47χρονου στην ΕΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις