Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ Ε; Όπισθεν ολοταχoς EE απέναντι στην Κίνα για Covid-19: Αντί για κυρώσεις… «ισχυρή σύσταση για τεστ» στους ταξιδιώτες!


 Η σχετική σύσταση έγινε μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Μηχανισμού Αντιμετώπισης Κρίσεων στις Βρυξέλλες

Ύστερα από μία συνεδρίαση… θρίλερ του Μηχανισμού Αντιμετώπισης Κρίσεων της Κομισιόν, στις Βρυξέλλες, αποφασίστηκε η ισχυρή σύσταση στους ταξιδιώτες από την Κίνα, να κάνουν τεστ κορωνοϊού 48 ωρών και να φορούν μάσκα υποχωρώντας πλήρως από τις αρχικές αναφορές ότι θα υπάρχουν κυρώσεις.

Τυχόν κυρώσεις απλά θα έστρεφαν το Πεκίνο σε σκληρή στάση απέναντι στις ασθμαίνουσες πλέον οικονομίες της ΕΕ και αυτό βάρυνε την πλάστιγγα υπέρ μιας πολύ ελαφρύτερης απόφασης.

Οι διαβουλεύσεις, το απόγευμα της Τετάρτης διήρκησε περίπου έξι ώρες.

Οι αξιωματούχοι του τομέα της υγείας της ΕΕ κατέληξαν σε ισχυρή σύσταση για διενέργεια τεστ από τους επιβάτες 48 ώρες πριν από την αποχώρησή τους από την Κίνα.

Την Τρίτη είχε προηγηθεί ακόμα μία συνάντηση των Ευρωπαίων αξιωματούχων του τομέα της Υγείας, στην οποία η συντριπτική πλειοψηφία των χωρών τάχθηκαν υπέρ των τεστ πριν από την αναχώρηση.


Στις σπηλιές αδέρφιαααα! Στις σπηλιές!!! 😱

Έρχεται νέο επικίνδυνο στέλεχος από τη Β.Αμερική!!! Και μας δείχνει τα δόντια του!

Και είναι πολύ πιο μεταδοτικό από τα πολύ πιο μεταδοτικά από τα πολύ πιο μεταδοτικά προηγούμενα στελέχη! Μπρρρρ! τόσο μεταδοτικό που κολλάει και μέσω απλού SMS! Ουλοιθαξαναπεθάνουμ αυτή τη φορά! Ούλοι!!! Εεεε... δηλαδή... όχι ακριβώς ούλοι... και... δεν μας τα δείχνει πολύ τα δόντια του... λίγο μας τα δείχνει... ίσως και πολύ λίγο...

οκ οκ! ίδιο με τα άλλα είναι... τα προηγούμενα... αλλά και τα επόμενα! Ναι ναι! Το διάβασε ο μίστερ paVLAKIS στην κρυστάλλινη σφαίρα της μπιστήμης των λαμπρών ειδικών μας...

Γίδιαααα!!! Μπεεεεε εεεεε εεε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις