Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Νίκαια: Προφυλακιστέος ο γυναικοκτόνος - Oδηγείται στον Kορυδαλλό


 Νίκαια: Προφυλακιστέος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή ο γυναικοκτόνος της Νίκαιας και οδηγείται στον Κορυδαλλό, έπειτα από την ομολογία του για τον στραγγαλισμό της 54χρονης συζύγου του.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας στη Νίκαια, και θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Νωρίτερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 50χρονος γυναικοκτόνος έπαθε κρίση πανικού, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του εισαγγελέα.

Ο 50χρονος φέρεται να υποστήριξε: «Γύρισα σπίτι τα ξημερώματα… είχα καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ τόσο εκείνη την βραδιά όσο και την προηγούμενη ημέρα. Με τη γυναίκα μου τσακωθήκαμε και ενώ ήταν στον καναπέ την σκότωσα».

Νίκαια: Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 5.20 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1) ο 50χρονος τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του.

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου…» φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς. Μπαίνοντας στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή, με σημάδια στο λαιμό.

Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο ισόγειο της οδού Βοσπόρου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή με σημάδια στον λαιμό της. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται, σε στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.

Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται, σε στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.

Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, 13 ετών σήμερα, που ζει στο σπίτι συγγενικού της προσώπου.

Νίκαια: Ιστορικό βίας

Στις πρώτες καταθέσεις που έδωσαν στους αστυνομικούς γείτονες ανέφεραν ότι υπήρχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας στο διαμέρισμα που συζούσε το ζευγάρι. Οι γείτονες τόνισαν ότι είχαν κληθεί και στο παρελθόν αστυνομικοί να σπεύσουν στο διαμέρισμα της Νίκαιας. Η γυναίκα φαίνεται να φοβόταν να τον καταγγείλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις