Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

O Οκτάι επέκρινε τις φωτογραφίες του ΑΓΕΕΘΑ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου: Δεν το επιτρέπουμε «Θα κάνουμε ό.τι χρειάζεται»

 


Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας επέκρινε την Παρασκευή τις φωτογραφίες του Έλληνα ΑΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου από την περιοδεία του στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

«Η Τουρκία δεν επιτρέπει τέτοιες φωτογραφίες και θα κάνει ό,τι χρειάζεται», είπε ο Φουάτ Οκτάι σε συνέντευξή του σε τουρκικό κανάλι YouTube, αναφερόμενος στις φωτογραφίες του ΑΓΕΕΘΑ.

Επικαλούμενος τη συχνά επαναλαμβανόμενη προειδοποίηση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι η Τουρκία μπορεί “να έρθει ξαφνικά μια νύχτα”, όπως λέει και το γνωστό πλέον τουρκικό τραγούδι, ο Οκτάι είπε ότι τα λόγια της Άγκυρας δεν είναι “κενά” και ότι η χώρα θα κάνει πράξη τα λεγόμενά της.

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος σημείωσε επίσης ότι η Τουρκία βρίσκεται σε καλό δρόμο στο να γίνει ενεργειακός κόμβος χάρη στις σχέσεις της με άλλες χώρες, προσθέτοντας ότι «απαιτείται αξιοπιστία τόσο για τις διεθνείς σχέσεις όσο και για τη διπλωματία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις