Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

OYKPANIA: Σφοδρές ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις σε όλη τη χώρα – Κτυπήθηκαν στόχοι από Κίεβο μέχρι και Οδησσό - Σε εξέλιξη η επίθεση


 Νέες πυραυλικές επιθέσεις  των ρωσικών δυνάμεων είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε όλη την Ουκρανία, ενώ  το καθεστώς του Κιέβου ζητά επειγόντως οπλισμό από το ΝΑΤΟ προκειμένου να αναστρέψει τη δυσμενή για αυτό κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στα ανατολικά της χώρας.


Όπως αναφέρουν ουκρανικά ΜΜΕ ρωσικοί   πύραυλοι πλήττουν υποδομές ζωτικής σημασίας στις ουκρανικές επαρχίες Χάρκοβο και Λβιβ στο ανατολικό και δυτικό τμήμα της χώρας αντίστοιχα, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι. Ακόμη έχουν κτυπηθεί στόχοι σε Κίεβο, Νικολάγιεφ και Οδησσό.

Πολυκατοικία στην πόλη Ντνίπρο στην ανατολική Ουκρανία υπέστη σοβαρές ζημιές από πύραυλο που δεν έχει διευκρινιστεί εάν είναι ρωσικός ή ουκρανικός αεράμυνας  «και άνθρωποι έχουν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια», δήλωσε ο Κίριλο Τιμοσένκο, αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού προέδρου..

Ο δήμαρχος του Κιέβου δήλωσε ότι εκρήξεις ακούγονται στην πρωτεύουσα και ότι η αντιαεροπορική  άμυνα βρίσκεται σε λειτουργία.

Βομβαρδισμός ουκρανικού κομβόι στην Zaporozhye

Kupyansk: Καταστροφή ουκρανικής οχυρής θέσης από ρωσικούς πυραύλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις