Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Σκάνδαλο PfizerGate: Η παγκόσμια κυβερνητική συνωμοσία για να κρύψει την καταστροφή του ανοσοποιητικού από τα εμβόλια Covid


 Οι υγειονομικές αρχές σε όλο τον κόσμο αποκαλύπτεται πως χειραγωγούν την κοινή Γνώμη με ελλιπή ή και ψευδή στοιχεία σε μια προσπάθεια να κρατήσουν τον κόσμο στο σκοτάδι σχετικά με τις καταστροφικές παρενέργειες των εμβολίων για τον covid 19.

Μια αποκάλυψη βόμβα κλονίζει τα θεμέλια όλων των όσων νομίζετε ότι ξέρατε για την πανδημία.

image-363.webp

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Τον Νοέμβριο του 2021, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Νότιας Αφρικής, Δρ Angelique Coetzee, έκανε μια «σοκαριστική» ανακάλυψη: η παραλλαγή Omicron του Covid-19 προκαλούσε μια ήπια μορφή γρίπης στη Νότια Αφρική.

Ως γενικός γιατρός κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Coetzee είχε δει πολλά κρούσματα Omicron και συμπέρανε από τις παρατηρήσεις της ότι οδήγησε σε μια ήπια μορφή ασθένειας συγκρίσιμη με το κοινό κρυολόγημα.

Τι σημαίνει όμως «ήπιο» κρυολόγημα στο πλαίσιο της ιατρικής;

Η Coetzee εξήγησε στη γερμανική εφημερίδα Die Welt ότι, σύμφωνα με τον ορισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η «ήπια νόσος COVID-19» χαρακτηρίζεται από ασθενείς που μπορούν να αντιμετωπίσουν την ασθένεια στο σπίτι και δεν χρειάζονται οξυγόνο ή νοσηλεία. Αντίθετα, η σοβαρή ασθένεια ορίζεται από οξείες πνευμονικές λοιμώξεις του αναπνευστικού που απαιτούν οξυγόνο ή ακόμα και τεχνητή αναπνοή.

Η Coetzee συνέχισε να αποκαλύπτει ότι «Ευρωπαίοι αξιωματούχοι» την είχαν πιέσει να αρνηθεί αυτήν την αλήθεια, πιθανότατα επειδή δεν ήταν αυτό που ήθελαν να ακούσει το κοινό. Παρά την πίεση, η Coetzee παρέμεινε σταθερή στην πεποίθησή της ότι η Omicron ήταν μια ήπια μορφή γρίπης που δεν προκαλούσε νοσηλεία και δεν ήταν οξεία αναπνευστική λοίμωξη όπως η παραλλαγή Delta.

«Μου είπαν να μην δηλώσω δημόσια ότι ήταν μια ήπια ασθένεια. Μου ζητήθηκε να πω ότι πρόκειται για σοβαρή ασθένεια. Εγώ αρνήθηκα». Ποιοι ήταν οι μυστηριώδεις «Ευρωπαίοι αξιωματούχοι» που πίεσαν την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου της Νότιας Αφρικής, Δρ Angelique Coetzee, να σιωπήσει για τα ήπια συμπτώματα της παραλλαγής Omicron;

Η Coetzee δεν διευκρίνισε, αλλά αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε κριτική από τις αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία. Οι Νοτιοαφρικανοί αξιωματούχοι, από την άλλη, δεν προσπάθησαν να πιέσουν ώστε να κρύψει την αλήθεια. Φαίνεται ότι ορισμένοι ισχυροί κυβερνητικοί ήταν αποφασισμένοι να κρατήσουν το κοινό στο σκοτάδι σχετικά με την πραγματική φύση της παραλλαγής Omicron. Τι θα μπορούσαν να κρύβουν και γιατί ήταν τόσο πρόθυμοι να αποσιωπήσουν αυτές τις πληροφορίες;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις σε αυτήν την ενδιαφέρουσα ιστορία συγκάλυψης και διαφθοράς. Η Δρ Coetzee εξήγησε: «Αυτό που είπα κάποια στιγμή —επειδή είχα βαρεθεί— ήταν: Στη Νότια Αφρική, αυτή είναι μια ήπια ασθένεια, αλλά στην Ευρώπη, είναι πολύ σοβαρή. Αυτό ήθελαν να ακούσουν οι πολιτικοί σας». Αυτά τα πράγματα αναφέρθηκαν σε διάφορες πηγές ειδήσεων στις 10 Φεβρουαρίου .

Τον Νοέμβριο του 2021, το 23% του πληθυσμού της Νότιας Αφρικής εμβολιάστηκε πλήρως κατά του Covid-19. Αυτό σήμαινε ότι η παραλλαγή Omicron, η οποία προκάλεσε μια ήπια μορφή γρίπης, επηρέαζε μόνο τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό. Σε αντίθεση με την παραλλαγή Delta, η Omicron δεν προκάλεσε νοσηλεία και δεν οδήγησε σε οξεία αναπνευστική λοίμωξη. Ωστόσο, αυτά τα γεγονότα συγκαλύπτονταν από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Τον Νοέμβριο, η Νότια Αφρική βρισκόταν στη μέση του καλοκαιριού, μια περίοδος που τα κρούσματα ήπιας γρίπης δεν είναι συνήθως αρκετά σοβαρά για να στείλουν τους ανθρώπους στο νοσοκομείο σε μεγάλους αριθμούς. Ωστόσο, στην Αυστραλία, μια άλλη χώρα του Νοτίου Ημισφαιρίου, πολλοί άνθρωποι νοσηλεύονταν με το Omicron.

Η συσχέτιση μεταξύ του εμβολιασμού και των σοβαρών συμπτωμάτων της γρίπης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες εγείρει σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Covid-19.

Αυτή η περίπτωση μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι αυτά τα άτομα ήταν πλήρως εμβολιασμένα και τόσο πιο ευαίσθητα στο VAIDS (σύνδρομο ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από εμβόλια).

Η αυστραλιανή συγκάλυψη…

Το Expose δημοσίευσε συγκλονιστικά στοιχεία στις 28 Ιανουαρίου 2022 που αποκάλυψαν μια συγκλονιστική αναλογία κρουσμάτων 10,72 προς 1 μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων ατόμων έναντι μη εμβολιασμένων ατόμων στη Νέα Νότια Ουαλία (NSW) κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2022. Με άλλα λόγια, το 99,5% των περιπτώσεων Omicron συγκαταλέγονταν στον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό, ενώ μόνο το 0,5% των περιπτώσεων ανήκε στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό. Αλλά μόλις δημοσιοποιήθηκαν αυτά τα στοιχεία, η κυβέρνηση άρχισε να τα χειραγωγεί σε μια προσπάθεια να αποκρύψει την καταστροφή που δημιουργήθηκε από τα εμβόλια.

Οι προσπάθειες της κυβέρνησης να κουκουλώσει την αλήθεια βοήθησαν μόνο στο να εμβαθύνει το μυστήριο και η δυσπιστία γύρω από τον πραγματικό αντίκτυπο του εμβολίου Covid-19 στη δημόσια υγεία.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2022, ο αριθμός των μη εμβολιασμένων ατόμων με το Omicron στη Νέα Νότια Ουαλία (NSW) αυξήθηκε από 2.775 σε 3.552 και την τρίτη εβδομάδα είχε φτάσει τους 72.772. Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των πλήρως εμβολιασμένων ατόμων που μολύνθηκε από Omicron αυξήθηκε από 108.056 σε 267.381 την πρώτη εβδομάδα και την τρίτη εβδομάδα τους έφτασε τους 438.255.

image-303.webp

Αυτό αντιπροσώπευε μια αναλογία κρουσμάτων 202,5 προς 1 μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων. Ωστόσο, η κυβέρνηση της ΝΝΟ άρχισε να χειρίζεται αυτά τα στοιχεία μόλις τέθηκαν υπό αμφισβήτηση από το The Expose στις 28 Ιανουαρίου.

Μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, η αναλογία κρουσμάτων μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων είχε πέσει στο 0,95 προς 1, με περισσότερα κρούσματα Omicron να αναφερθούν στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό. Αυτό συνέβη παρά το γεγονός ότι το 95% του πληθυσμού της NSW ήταν πλήρως εμβολιασμένο.

image-304.webp

Η καναδική συγκάλυψη

Η καναδική κυβέρνηση χρησιμοποίησε άλλη μέθοδο… αυτό της συγκάλυψης πολλαπλών σταδίων για να κρύψει την αλήθεια σχετικά με τον αντίκτυπο του εμβολίου Covid-19. Πρώτον, είναι σχεδόν αδύνατο να ληφθούν προηγούμενα τεύχη των επιδημιολογικών περιλήψεών του.

Ενώ η αυστραλιανή κυβέρνηση καθιστά εύκολα διαθέσιμες όλες τις προηγούμενες αναφορές της ως συνδέσμους σε αρχεία pdf, οι Καναδοί δεν διαθέτουν τίποτα πέρα ​​από την τρέχουσα έκθεση. Ο μόνος τρόπος πρόσβασης σε προηγούμενες αναφορές είναι μέσω του Wayback Machine στη διεύθυνση web.archive.org, αλλά αυτή η διαδικασία είναι εξαιρετικά δύσκολη και χρονοβόρα.

Το Wayback Machine συχνά αποτυγχάνει να φορτώσει σελίδες, φορτώνει μόνο μέρος μιας σελίδας ή αναμειγνύει πληροφορίες από διαφορετικές αναφορές, καθιστώντας τη συλλογή των δεδομένων μια απογοητευτική και κουραστική εργασία.

Εάν θέλετε να περάσετε μερικές χιλιετίες παλεύοντας για απαντήσεις δείτε εδώ….  https://health-infobase.canada.ca/covid-19/epidemiological-summary-covid-19-cases.html“> https://web.archive.org/web/*/https://healthinfobase.canada.ca/covid-19/epidemiological- περίληψη -covid-19-cases.html

Δεύτερον, η καναδική κυβέρνηση παρέχει σωρευτικά στοιχεία που χρονολογούνται από την έναρξη του εμβολιασμού, γεγονός που καθιστά δύσκολο να δούμε τις λεπτομέρειες των δεδομένων της τρέχουσας εβδομάδας ανάμεσα στα δεδομένα όλων των άλλων εβδομάδων από την έναρξη του εμβολιασμού τον Δεκέμβριο του 2020. Για να το επιλύσουμε αυτό, μπορούμε να αφαιρέσουμε δύο αθροιστικά ψηφία που τελειώνουν σε μια διαφορά μίας εβδομάδας.

Τρίτον, και το πιο κυνικό, η κυβέρνηση εφαρμόζει την ευρωπαϊκή τυποποιημένη φόρμουλα θνησιμότητας για την ηλικία του 2013 σε αριθμούς κρουσμάτων και νοσηλεία.  Πρόκειται για καθαρή απάτη, καθώς τα ποσοστά κρουσμάτων δεν επηρεάζονται από την ηλικία του ασθενούς με τον ίδιο τρόπο που επηρεάζονται τα ποσοστά θανάτων.

Όλες οι αναφορές που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάλυση μπορείτε να τις δείτε εδώ: 

image-306.webp

Τα δεδομένα από τον Καναδά αποκαλύπτουν μια ενδιαφέρουσα περίεργη τάση…: φαίνεται ότι μόνο ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός γιόρτασε τα Χριστούγεννα, καθώς η μπλε γραμμή (που αντιπροσωπεύει τους μη εμβολιασμένους) έπεσε στο μηδέν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των Χριστουγέννων πριν αναπηδήσει πάνω από τη μωβ γραμμή (που αντιπροσωπεύει τον μόνο εμβολιασμένο).

image-313.webp

Η Γερμανική Συγκάλυψη

Στις 30 Δεκεμβρίου 2021, το Ινστιτούτο Robert Koch στο Βερολίνο δημοσίευσε στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι την εβδομάδα από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, οι μη εμβολιασμένοι Γερμανοί είχαν 8,12 φορές περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν Omicron από εκείνους που είχαν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου. . Αυτό αντιστοιχούσε σε υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος κατά 87,7% και καλύφθηκε στο The Expose της 2ας Ιανουαρίου 2022.

Αυτά τα δεδομένα συσχετίστηκαν στενά με τα δεδομένα της Αυστραλίας και του Καναδά από τον Ιανουάριο και τον Δεκέμβριο, αντίστοιχα, τα οποία έδειξαν επίσης σημαντική υποβάθμιση του ανοσοποιητικού σε όσους είχαν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου. Ωστόσο, στις 3 Ιανουαρίου, το ινστιτούτο ανακοίνωσε ότι έκανε λάθος και ξαφνικά βρήκε 911 επιπλέον μη εμβολιασμένους Γερμανούς που είχαν κολλήσει Omicron.

Το ινστιτούτο πλαστογραφούσε ξεκάθαρα τα στοιχεία για να προστατεύσει την αξιοπιστία των εμβολίων της Pfizer και της Moderna. Έτσι για άλλη μια φορά φαίνεται το ίδιο μοτίβο. Μια κυβερνητική υπηρεσία στατιστικών παράγει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια βλάπτουν σοβαρά το ανοσοποιητικό σύστημα των ληπτών.

Αλλά αντί να κάνουν μια έρευνα για να καθορίσουν πώς οι αποδέκτες μπορούν να προστατευθούν καλύτερα από αυτές τις τοξίνες, απλώς παραποιούν τα στοιχεία. Οι Γερμανοί, όντας μια από τις πιο αποτελεσματικές κυβερνήσεις σε αυτόν τον κόσμο, νοθίασαν τα στοιχεία τους πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά από τους περισσότερους ανταγωνιστές τους στη συγκάλυψη του Covid.

Το παράδειγμα της Δανίας

Ακολουθούν τα στοιχεία της Δανίας από το Statens Serum Institut: 21 Νοεμβρίου έως 25 Δεκεμβρίου – https://files.ssi.dk/covid19/omikron/statusrapport/rapport-omikronvarianten-31122021-ct18

Η αναλογία διπλών ή τριπλών εμβολιασμένων περιπτώσεων Omicron προς μη εμβολιασμένα κρούσματα ήταν 37.111 προς 3.500 ή 10,6 προς 1. Ενώ τα ποσοστά εμβολιασμού στο μέσο της περιόδου των 34 ημερών στις 8 Δεκεμβρίου ήταν 76,83% πλήρως εμβολιασμένα, 0,14% εμβολιασμένα . 23,03% ανεμβολίαστος.

Έτσι, η αναλογία ποσοστού κρουσμάτων μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ήταν 10,6 x 23,03/76,83 = 3,18x. Επομένως, η αποτελεσματικότητα κατά του εμβολίου κατά του Omicron στη Δανία ήταν (1-3,18)/3,18 = -68,6%.

Η απάντηση του Statens Serum Institut στη Δανία ήταν να σταματήσει τη δημοσίευση της Έκθεσης Κατάστασης Omikron εννέα ημέρες αργότερα, στις 6 Φεβρουαρίου 2022. Αυτή ήταν η δανική εκδοχή της συγκάλυψης της Pfizergate.

image-320.webp

Συμπεράσματα….

Στη Γερμανία, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Δανία, τη Σκωτία και την Αγγλία, συνέβη το ίδιο μοτίβο γεγονότων. Μια νέα παραλλαγή εμφανίστηκε και οι ιθύνοντες των αντίστοιχων κρατικών στατιστικών υπηρεσιών έκαναν τη δουλειά τους και έβγαλαν στατιστικά στοιχεία για τη νέα παραλλαγή με τον δικό τοςυ τρόπο.

Η ανάλυση του Expose αποκάλυψε την αλήθεια ότι τα διπλά εμβολιασμένα άτομα είχαν πλέον σχεδόν πλήρως εμφυσήσει VAIDS (αυτοάνοσα νοσήματα που προκαλούνται από εμβόλια) και ως εκ τούτου τα εμβόλια οδήγησαν σε περισσότερες λοιμώξεις, περισσότερες νοσηλεύσεις και περισσότερους θανάτους από ό,τι στους μη εμβολιασμένους. Αυτή ήταν η διεθνής συγκάλυψη της Pfizergate.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις