Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Survivor all star: Bρεγμένοι, πεινασμένοι και τσακωμένοι οι Mπλε

H Μπλε ομάδα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση καθώς δεν έχει φάει εδώ και αρκετές ημέρες.

«Δυστυχώς η σκεπή που είχαμε φτιάξει τις πρώτες ημέρες είχε τρύπες.

Μόλις ήρθε η πρώτη βροχή, συνειδητοποιήσαμε πόσο κακά την είχαμε στήσει», είπε η Καρολίνα Καλύβα. Και συμπλήρωσε: «Η βροχή μας ξύπνησε, μας έδωσε δύναμη. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε. Το έχουμε, δεν τα παρατάμε, μπορεί να είμαστε σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες. Δεν το εύχομαι σε κανέναν αυτό που περνάμε».

Μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Ηλίας Μπόγδανος εξομολογήθηκε πως «μέχρι τώρα προσπαθούσα να το βλέπω θετικά όπως κάνω πάντα στη ζωή μου αλλά το τελευταίο βράδυ για μένα ήταν το πιο δύσκολο βράδυ που έχω ζήσει ποτέ. Ξύπνησα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα και ένιωθα μουδιασμένο όλο μου το σώμα και αυτό που με τρόμαζε ήταν πως ήταν μουδιασμένο το κεφάλι μου πάρα πολύ. Είχα μουδιάσει εδώ! Λέω, πεθαίνω, σβήνω». «Είμαστε επτά μέρες χωρίς τροφή. Πραγματικά πεινάμε και δεν ξέρω πως στέκομαι όρθιος. Δηλαδή, πριν από λίγο, όταν σηκώθηκα, ζαλίστηκα και έπεσα κάτω. Τα βλέπω όλα μαύρα» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor All Star. «Πεινάμε πραγματικά και πρέπει να αλλάξει κάτι με αυτό αλλά φοβάμαι πως κινούμαστε σαν ζωντανοί νεκροί. Πεινάμε! Το καταλαβαίνετε; Δεν αντέχουμε! Προσπαθώ να το δω από την θετική πλευρά αλλά δεν γίνεται, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα».

O Σπύρος Μαρτίκας από την Μπλε ομάδα τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο γιατί θεωρεί ότι έχει ήδη φτιάξει κλίκα για να παραμείνει στο παιχνίδι, «χτυπώντας» τον Τάκη. «Ο Βασάλος χρησιμοποιεί το οποιοδήποτε μέσο για να κρατηθεί στο παιχνίδι. Όταν με το ζόρι έχει φέρει μια νίκη και αντιμετωπίζεις με χαβαλέ την τραγική κατάσταση τη πείνας που ζούμε και εμείς είμαστε ελάχιστα φαγωμένοι. Καταφεύγεις στο να δημιουργήσεις την κλίκα που είχες στην έξω σου ζωή ή από παιχνίδι εδώ και να “χτυπήσεις” ένα παίκτη που δεν ήταν αρεστός στο προηγούμενο παιχνίδι και αυτός ο παίκτης είναι ο Τάκης, ο Τάκης που σου έχει φέρει νίκες», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το επεισόδιο της Κυριακής ξεκίνησε με έναν έντονο καυγά μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και της Καρολίνας. Οι δύο παίκτες τσακώθηκαν μετά το συβούλιο ενώ οι συμπαίκτες τους είχαν ήδη πέσει για ύπνο. «Άκουσε να δεις κάτι Καρολίνα, εγώ μίλησα στον Μαρτίκα πολύ όμορφα, δεν ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί του», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας και η Καρολίνα τον διέκοψε λέγοντας του ότι κάποιοι κοιμούνται. Τότε ο Τάκης εκνευρίστηκε και της απάντησε «Σου μιλάω, θα με ακούσεις».

Λίγο νωρίτερα Ηλίας προειδοποίησε τους συμπαίκτες του για τη στάση Μαρτίκα με αφορμή το τελευταίο συμβούλιο. «Όσο του απαντάμε, τον κάναμε μάγκα», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας για τον Σπύρο Μαρτίκα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις