Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star-Spoiler 2023: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί [βίντεο]... ενδεχομένως να αποχώρησει η Κατερίνα Δαλάκα???


 Survivor All Star-Spoiler 2023: Το Survivor All Star δεν πρόλαβε να ξεκινήσει και παίκτρια θα αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο Νίκος Παρτσώλης ανέφερε ότι πριν από λίγες ώρες συνέβη η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στο «Πρωινό Μας» ότι πρόκειται για γυναίκα, δίχως να αποκαλύψει το όνομα και τότε η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι ενδεχομένως να αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια αποκάλυψε ότι στην απόφασή της αυτή θα συντρέξουν λόγοι υγείας αλλά και ψυχολογικοί λόγοι.

“Έχει συμβεί κάτι που επιβαρύνει την ψυχολογία της, αφού όπως έχει γίνει γνωστό ουδείς δεν αποχωρεί οικειοθελώς μόνο αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι γιατί αλλιώς θα υπάρξουν ποινές.” είπε συγκεκριμένα.

Το ανακοίνωσε και ο Ουγγαρέζος

Και σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι αυτή που αποχωρεί σήμερα, 9 Ιανουαρίου είναι η… Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ελένη Μενεγάκη έμεινε άφωνη: “Καλά έκανε ολόκληρο ταξίδι για να φύγει;” με τον Δημήτρη να της απαντά: “Καλά και εγώ το έχω πάθει με την κατασκήνωση, έχω πάρει τη μάνα μου να έρθει να με πάρει” και ξέσπασαν σε γέλια!


Σήμερα, 9 Ιανουαρίου η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχωρεί από το survivor all star και δείτε και το αποκαλυπτικό απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη!

Γεγονός ο πρώτος καβγάς του Τάκη Καραγκούνια με υπαιτιότητα Κονδυλάτου

Ο πρώτος αγώνας του Survivor All Star ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 8/1 και η κόκκινη ομάδα, των διασήμων, έφερε την νίκη. Αυτό σημαίνει ότι οι μπλε ή αλλιώς μαχητές θα πρέπει να φτιάξουν την καλύβα τους μόνοι τους, χωρίς να έχουν φαγητό και με μοναδικό μέσο για να ζεσταθούν ένα σπίρτο.

Τα κανονικά προβλήματα, όμως, ξεκίνησαν μόλις η ομάδα έφτασε στην παραλία, όπου ο Περικλής Κονδυλάτος άρχισε να τσακώνεται με τον Τάκη Καραγκούνια για το πως θα στήσουν την καλύβα τους και ποια διαδικασία θα ακολουθούσαν. Μάλιστα, ο πρώτος ανέφερε για τον δεύτερο πως η στάση του είναι απολίτιστη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις