Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star - Spoiler: Μόλις έσκασε– Αυτή η παίκτρια μπαίνει στο ριάλιτι και βάζει φωτιά


Survivor All Star: Οι ανατροπές στο Survivor All Star δεν σταματούν και όλα δείχνουν ότι μια πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης θα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο σε λίγες ημέρες.

Οι εξελίξεις στο Survivor All Star δεν σταματάνε και νέοι παίκτες είναι έτοιμοι να μπουν στο παιχνίδι.

Μπορεί οι πρώτοι παίκτες να έχουν πάει στον Άγιο Δομίνικο και να έχουν ξεκινήσει τον δικό τους αγώνα επιβίωσης όμως η παραγωγή συνεχίζει να προσεγγίζει άτομα για να ενταχθούν στους διάσημους και στους μαχητές.

Οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν μια από τις παίκτριες που ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο να είναι η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου.

Σέξι όσο δεν πάει η Ελευθερία Ελευθερίου με το μπραζίλιαν μαγιό της [εικόνες]

Μάλιστα η πρώην παίκτρια του Survivor έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει προπονήσεις προκειμένου να είναι προετοιμασμένη για το σκληρό παιχνίδι επιβίωσης.

Survivor All Star: Oι παίκτες που κινδυνεύουν με αποβολή έπειτα από άγριο τσακωμό

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Τάκης Καραγκούνιας τσακώθηκαν άσχημα στο επεισόδιο της Τετάρτης (18/1) του Survivor All Star και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού, όπου είδαμε να αποχωρεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αφού σχολιάστηκαν οι επιδόσεις όλων των παικτών ο μισθοφόρος πήρε τον λόγο και θέλησε να μιλήσει για κάτι που τον ενόχλησε πολύ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Ασημίνα σχολίαζε αρνητικά το γεγονός πως ο ίδιος παραπονιέται για πόνους που έχει, με να του απαντά πως και εκείνος σχολιάζει συνεχώς πως είναι πολύ κακή αθλητικά παίκτρια.

Οι κατηγορίες είχαν ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας μεγάλος καυγάς μέχρι να τους διακόψει ο παρουσιαστής για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, οι δυο αντίπαλοι είχαν έναν άγριο καβγά μετά το γύρισμα για το συμβούλιο του νησιού όταν οι κάμερες έκλεισαν.

Όταν οι παίκτες βγήκαν έξω η Ασημίνα έκανε φραστική επίθεση στον Τάκη ζητώντας του να μην αναφερθεί ξανά στο όνομα της. Ο τρόπος όμως που του μίλησε ήταν πάρα πολύ επιθετικός και λίγο άκομψος αφού ήταν σε σύγχυση. Τότε ο Καραγκούνιας της ανταπάντησε σε ηπιότερους τόνους, κάτι που έφερε την οργή της παίκτριας.

Του ανταπάντησε με τη σειρά της με ακόμη χειρότερο τρόπο και εκείνη την στιγμή μπήκαν ανάμεσα τους οι παίκτες για να σταματήσει το εν λόγω φραστικό επεισόδιο.

Οι διαρροές που φτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι ο καβγάς των δύο παικτών ξέφυγε και από το όριο του φραστικού, κάνοντας τους ανθρώπους της παραγωγής να μπουν στη μέση για να τους χωρίσουν.

Είναι η πρώτη φορά φέτος που δημιουργείται τέτοιο επεισόδιο και αυτό που προβληματίζει την παραγωγή έχει να κάνει με το πώς θα αντιμετωπίσει αυτή τη συνύπαρξη. Οι κανονισμοί του ριάλιτι αναφέρουν ότι οι δύο παίκτες θα πρέπει να αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

Τι τελικά θα αποφασίσει ο Ατζούν για την τύχη των δύο παικτών, θα το μάθουμε Την Κυριακή θα μάθουμε την απόφαση της παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις