Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star: Τα πρώτα λόγια της Βαλαβάνη μετά την επιστροφή της – Το πρόβλημα που αποκόμισε από το παιχνίδι και τα σχόλια στο twitter


 Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η ίδια δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε στην οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους ενώ δεν δίστασε να δείξει τα σημάδια της από το παιχνίδι.

Survivor All Star: Το μήνυμα της Ευριδίκης

«Παιδιά καλησπέρα! Η φωνή μου έχει κλείσει, γύρισα, είμαι εδώ πάλι και σας μιλάω. Ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματα, ευχαριστώ πολύ για ότι μου έχετε στείλει. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω, θα το κάνω. Δεν έχω λόγια, ήταν μία εμπειρία σύντομη αυτή τη φορά αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο παιδιά και όλα έχουν το σκοπό τους. Εγώ επέστρεψα στην οικογένειά μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, επέστρεψα στη ζωή μου, επέστρεψα πιο δυνατή γεμάτη αγάπη. Παιδιά πραγματικά εγώ δεν έχω Twitter αλλά βλέπω τα μηνύματα που μου στέλνουν οι φίλοι μου που έχουν Twitter. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ αλήθεια το εκτιμώ και άτομα τα οποία μπορεί να μη με συμπαθούσαν… Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια, για μένα όλα αυτά που γράφονται και γράφεται είναι πάρα πολύ σημαντικά και με γεμίζουν μέσα στην καρδιά μου. Χτυπήματα! Κατάφερα σε δύο εβδομάδες να γυρίσω σημαδεμένη με τα παράσημα. Είμαι πάρα πολύ καλά, αυτό θέλω να ξέρετε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι γύρισα στον χειμώνα. Τουλάχιστον πρόλαβα και μαύρισα λίγο, αυτό! Κατά τα άλλα γύρισα στο χειμώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις