Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Σκάνδαλο μεγατόνων στο Survivor All Star: Βρέθηκε παίκτρια με ντόπα


 Ένα σκάνδαλο μεγατόνων έσκασε για το Survivor All Star  και την αποκάλυψη έκανε το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει αναφορά και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα να επιβεβαιώνει την είδηση πως παίκτρια εντοπίστηκε ντοπαρισμένη.

Μπορεί κάποιοι παίκτες να “έλιωσαν” στα γυμναστήρια, ωστόσο άλλοι βρήκαν έναν διαφορετικό τρόπο για να έχουν καλύτερες επιδόσεις στους στίβους μάχης και να έχουν την νίκη πιο εύκολα στο τσεπάκι τους.

Σκάνδαλο στο Survivor All Star με την ντοπαρισμένη παίκτρια

«Μου λένε γυμναστηριακοί φίλοι μου που ξέρουν, εγώ δεν έχω ιδέα, ότι πολλοί παίκτες έχουν πάει… προετοιμασμένοι στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να το πω και τηλεοπτικά. Έτσι μου λένε, οι γυμναστηριακοί τα γνωρίζουν αυτά», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τον σχολιασμό για το παιχνίδι.

«Ισχύει και μάλιστα βρέθηκε παίκτρια, στην οποία έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και της ζήτησαν να χαμηλώσει τον πήχη για να σώσουν την τηλεοπτική χρονιά», αποκάλυψε από πλευράς του ο Γρηγόρης Μπάκας.

Μάλιστα, πρώην παίκτης του Survivor έχει βγει και έχει κάνει δημόσια καταγγελία ζητώντας έκτακτες αιματολογικές εξετάσεις.

Αντιμέτωποι και με άλλο ακραίο περιστατικό ήρθε η παραγωγή στα παρασκήνια

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Τάκης Καραγκούνιας τσακώθηκαν άσχημα στο χθεσινοβραδινό 18/1 επεισόδιο του Survivor All Star και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού, όπου είδαμε να αποχωρεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (δείτε τα ποσοστά της ψηφοφορίας).

Σύμφωνα με το Πρωινό μας του ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο της εκπομπής ο καβγάς τους συνεχίστηκε και μετά το γύρισμα για το συμβούλιο του νησιού όταν οι κάμερες έκλεισαν.

Όταν οι παίκτες βγήκαν έξω η Ασημίνα έκανε φραστική επίθεση στον Τάκη ζητώντας του να μην αναφερθεί ξανά στο όνομα της. Ο τρόπος όμως που του μίλησε ήταν πάρα πολύ επιθετικός και λίγο άκομψος αφού ήταν σε σύγχυση. Τότε ο Καραγκούνιας την ανταπάντησε σε ηπιότερους τόνους, κάτι που έφερε την οργή της παίκτριας.

Του ανταπάντησε με τη σειρά της με ακόμη χειρότερο τρόπο και εκείνη την στιγμή μπήκαν ανάμεσα τους οι παίκτες για να σταματήσει το εν λόγω φραστικό επεισόδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις