Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Ψευτογιατρός: Παρουσιαζόταν ως γιατρός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη – Tι αποκαλύπτει θύμα της υπόθεσης - VIDEO

 


Ψευτογιατρός: Επίκληση σε διάσημα πρόσωπα από το διεθνές καλλιτεχνικό, πολιτικό και αθλητικό στερέωμα, που δήθεν χρησιμοποίησαν την προτεινόμενη θεραπεία για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας, έκαναν ο 66χρονος Έλληνας ψευτογιατρός και ο 72χρονος Γερμανός συνεργός του, που κατηγορούνται για απάτη σε βάρος τουλάχιστον 15 ασθενών.

Διάσημοι αθλητές του τένις, όπως ο Ράφα Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Έλληνες πρωθυπουργοί, όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ακόμα και εστεμμένοι, ήταν ανάμεσα στους δήθεν διάσημους πελάτες του ψευτογιατρού, ο οποίος χρησιμοποιώντας τα ονόματά τους, προσέλκυε ασθενείς με σκοπό το κέρδος.

«Έλεγε ότι ήταν προσωπικός γιατρός του Μητσοτάκη. Δεν τον γνωρίζαμε απόλυτα, αλλά φαινόταν ένας άνθρωπος που ήταν καλά παρότι μεγάλος σε ηλικία» αναφέρει θύμα του ψευτογιατρού.

Ψευτογιατρός: Σοκάρει η αποκάλυψη θύματος – «Θα σε βρουν στα θυμαράκια»

Όσοι κατάφεραν να γλυτώσουν από την δράση του και να ξεσκεπάσουν την απάτη εις βάρος τους, δέχτηκαν απειλές μέχρι και για τη ζωή τους όταν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον 66χρονο.

«Άρχισα να το ψάχνω περισσότερο, άρχισα να βλέπω πράγματα και θάματα κι εγώ ο ίδιος διαπίστωσα ότι είναι απάτη. Μάλιστα, τον έφερα σε δύσκολη θέση, ήρθε στο σπίτι μου και μου έβαλε κάποια χρήματα στην τράπεζα αλλά μετά εξαφανίστηκε. Εγώ δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα τότε. Μάλιστα, άλλαξα και το τηλέφωνό μου. Ότι ‘να τον αφήσω ήσυχο γιατί θα με βρουν στα θυμαράκια’», λέει θύμα στο MEGA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις