Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Δημοσιογράφοι διέλυσαν την Γκρέτα Tούνμπεργκ στο Νταβός!


 Τον μπελά τους βρήκαν στο Νταβός από τους δημοσιογράφους του RebelNews. Μετά το επεισόδιο με τον Μπουρλά και τον καταιγισμό ερωτήσεων που πλέον κάνει ασταμάτητα τον γύρω του κόσμου, ντε ζαβού ζήσαμε με την Γκρέτα Τούνμπεργκ. Προφανώς όπως και ο κ. Μπουρλά δεν είχε συνηθίσει τις ελεύθερες ερωτήσεις και μάλλον γι΄αυτό η κύρια αντίδρασή της το να μην αντιδρά ή να γελά!

Θα περίμενε κανείς από μια δυναμική νεαρή ακτιβίστρια, κατ’ αρχήν σε αντίθεση με οποιοδήποτε πρόγραμμα η πρωτόκολλο, να σταματήσει και να απευθυνθεί στους δημοσιογράφους. Δεύτερον να τοποθετηθεί συγκεκριμένα στις ερωτήσεις. Τουναντίον παρακολουθήσαμε μια σελέμπριτι, που προχωρούσε με επιτηδευμένη αδιαφορία απολαμβάνοντας φυσικά ακόμα και έτσι τη δημοσιότητά της.

Πως αισθάνεσαι που αισθάνεσαι που συζητάς την κλιματική αλλαγή με την ελίτ που ήρθε με ιδιωτικά τζετ; Είναι ενάντια στα πιστεύω σου αυτό;

Δεν θα έπρεπε να πεις σε αυτούς τους ανθρώπους να συναντηθείτε μέσο zoom για να υπάρχει μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα;

Μη μου απαντήσεις αν θεωρείς ότι η κλιματική αλλαγή είναι μια απάτη, ρωτάει ο δημοσιογράφος με σκοπό να την κάνει να απαντήσει. Πάλι δεν απαντά!

Κάνει αρκετό κρύο στο Νταβός, πότε περιμένουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη; Η Τούνμπεργκ ξεσπά σε γέλια!

Είσαι παιδί ηθοποιός; Είσαι ειδικός; Τα γέλια συνεχίζονται.

Ρωτήθηκε όμως και ευθέως αν η πρόσφατη σύλληψή της ήταν σκηνοθετημένη και απάντησε πως δεν ήξερε ποιος την βιντεοσκοπούσε.

Εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 1:39:00 απο την ζωντανη εκπομπη μας:

Και εδώ ολόκληρο το βίντεο. Στο 04:21 φαίνεται να βιντεοσκοπείτε (στημένα) η σύλληψή της στη Γερμανία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις