Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Νίκος Ξανθόπουλος: Αγωνία για τον ηθοποιό – Tι φοβούνται οι γιατροί


 Στο νοσοκομείο παραμένει ο Νίκος Ξανθόπουλος δίνοντας μια από τις μεγαλύτερες μάχες της ζωής του. Ο σπουδαίος ηθοποιός νοσηλεύεται στην εντατική εδώ και περίπου έναν μήνα, σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Ξανθόπουλο, συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα στην εντατική ιδιωτικής κλινικής. Η οικογένειά του δεν βγάζει κάποιο δελτίο Tύπου ή κάποιες πληροφορίες επειδή δεν έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Η μόνη θετική εξέλιξη ήταν ότι άνοιξε τα μάτια του τα Χριστούγεννα, αλλά δεν υπήρξε κάποια άλλη ανταπόκριση στον οργανισμό του» είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα δε γίνεται».

«Αντιμετωπίζει πολλά καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια και αυτά προξένησαν και άλλες δυσλειτουργίες στα ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στην εντατική. Οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί γιατί βρίσκεται στην εντατική για μεγάλο χρονικό διάστημα και φοβούνται για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει» είπε ο Νίκος Νικόλιζας.

Όπως ανέφερε,  δίπλα του είναι δύο καλοί του φίλοι, ο Τάσος Κοντογιαννίδης, παλιός δημοσιογράφος και η Βάσω Κυριακίδου. Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Κοντογιαννίδης στις 22 Δεκεμβρίου είχε επισκεφθεί τον Νίκο Ξανθόπουλο και είχε δημοσιεύει στο Facebook  μια φωτογραφία που είχε βγάλει μαζί του.

«Χθες επισκέφθηκα τον σοβαρά ασθενή σε κλινική του Αιγάλεω διασωληνωμένο όπου νοσηλεύεται με καρδιολογικά και άλλα σοβαρά προβλήματα, φίλο μου Νίκο Ξανθόπουλο. Βούρκωσα όταν τον είδα και προσευχήθηκα σύντομα να γίνει καλά, να βγει και με την σύζυγο του Εριφύλη που τον περιμένει καρτερικά να επιστρέψει στο σπίτι στην Παιανία. Και η ίδια πέρασε τον τελευταίο καιρό σε νοσοκομείο από ασθένεια την οποία ξεπέρασε. Εύχομαι φίλε Νίκο σύντομα να βγεις δυνατός και να νικήσεις όπως μου είχες πει πριν από καιρό όταν νοσηλευόσουν στο νοσοκομείο και σε επισκέφθηκα: «Πού θα πάει Τάσο, θα την νικήσω την ασθένεια και θα γυρίσω δυνατός στο σπίτι, στη γυναίκα μου την Εριφύλη, στα παιδιά και στα εγγόνια μου δυνατός!!!» Προσεύχομαι γρήγορα να γίνεις καλά!!! ΚΑΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ανάρρωση φίλε Νίκο!!!!» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις