Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Viral BINTEO στην Λάρισα: Πήγε σε καφετέρια μαζί με το τρωκτικό του


 Ένας νεαρός πήγε σε καφετέρια στη Λάρισα με το τρωκτικό του. Τα βλέμματα όλων καρφώθηκαν πάνω του, με το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο TikTok να έχει ήδη 700.000 προβολές.

Το τρωκτικό ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητο μέσα στην καφετέρια, ενώ οι εικόνες από τη Λάρισα μέσω του TikTok  κατέκλυσαν το διαδίκτυο, με τα σχόλια των χρηστών να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ελάχιστοι στην καφετέρια έδειξαν να ενοχλούνται. Ο νεαρός έγινε θέμα συζήτησης με το τσιντσιλά να δείχνει την αδυναμία που έχει στον ιδιοκτήτη του.

Ο νεαρός Λαρισαίος δεν δίστασε να πιει τον καφέ του σε κεντρικό μαγαζί της πόλης παρέα με το μικρό του τσιντσιλά. Κρατώντας το με ένα λουράκι για να μην φύγει, έγινε επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τα γύρω τραπέζια να χαζεύουν το τρωκτικό στη Λάρισα, που από το φόβο του δεν «ξεκολλούσε» από το αφεντικό του.

Το βίντεο ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα του TikTok ο νεαρός Λαρισαίος. Γρήγορα εντυπωσίασε και εξελίχθηκε σε viral αφού απέσπασε γύρω στις 700.000 προβολές και 41.000 like, ενώ τα σχόλια πήραν «φωτιά» με τους περισσότερους να χαρακτηρίζουν αξιαγάπητο το τσιντσιλά και αρκετούς να ζητούν συμβουλές από τον ιδιοκτήτη.

Δείτε το βίντεο του onlarissa:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις