Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Εγκρίθηκε το Xάπι καταδότης από τον (FDΑ)


 Ο Aμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων

 (FDA) άναψε το πράσινο φως για την παραγωγή του

 πρώτου ηλεκτρονικού χαπιού καταδότη του ασθενή.

 Το ίδιο το χάπι «μαρτυρά» τους ασθενείς όταν αυτοί

 δεν έχουν πάρει την φαρμακευτική τους αγωγή είτε

 σκοπίμως είτε γιατί το ξέχασαν. Πηγή Απε-μπε

Τίθεται θέμα συμμόρφωσης των ασθενών, που δεν παίρνουν τα φάρμακα τους, κάτι που απασχολεί τους επιστήμονες παγκοσμίως, καθώς αυτός είναι ο λόγος όπως μας λένε, της επιβάρυνσης των συστημάτων υγείας, δημόσιων και ιδιωτικών, διότι παρατείνεται η αγωγή τους και μπορεί ακόμη να εισαχθούν σε κάποιο νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.

Μέσω αυτής της ηλεκτρονικής κάψουλας η οποία εμπεριέχει αισθητήρες, μεταδίδονται πληροφορίες για την υγεία του ασθενούς καθώς αυτό παρακολουθεί το γαστρικό περιβάλλον, τη θερμοκρασία του σώματος κλπ. στέλνοντας άμεσα και ασύρματα τα στοιχεία στο κινητό τηλ. Η σύνδεση είναι περιορισμένης εμβέλειας και γίνεται σκόπιμα με Bluetooth για να υπάρξει αυξημένη κυβερνο-ασφάλεια. Τι γίνεται όμως με τους  Hackers; Έχει επίσης τη δυνατότητα η ηλεκτρονική κάψουλα μέσω τμημάτων που διαθέτει από μαλακά και σκληρά πολυμερή υλικά  να είναι δυνατή η αποθήκευση φαρμάκων όπου θα διοχετεύονται στο σώμα και αυτά τα χάπια θα μπορούν να παράγονται από τρισδιάστατο εκτυπωτή. 

Ας θυμηθούμε τι είπε το 2018 ο Αλβέρτο Μπουρλά Πρόεδρος και Διεθ.. Σύμβουλος της Pfizer στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ (WEF)

Το ηλεκτρονικό χάπι-τσιπάκι προετοιμάζεται εδώ και καιρό. Η νέα τάξη πραγμάτων (ΝΤΠ) δεν θέλει μόνο μία ψηφιακή διακυβέρνηση για τον απόλυτο έλεγχο σε πολιτικό οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο αλλά επιδιώκει και τον απόλυτο έλεγχο του ίδιου του ανθρώπινου οργανισμού παρεμβαίνοντας στην φυσιολογία του.

Μήπως η ξαφνική έλλειψη φαρμάκων που παρατηρείται σε παγκόσμιο επίπεδο ευνοεί την διοχέτευση και αντικατάσταση των συμβατικών φαρμάκων που ξέρουμε μέχρι σήμερα με τα νέας γενιάς φάρμακα τα οποία διαθέτουν αυτά τα ιατροτεχνολογικά βοηθήματα;

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) που είναι η αρμόδια Αρχή για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα σύμφωνα με την υπουργική απόφαση Υ.Α. Α7/οικ.6281. έχει υιοθετήσει όλα αυτά «για το καλό μας». (Η ισχύουσα Νομοθεσία για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα είναι η Κ.Υ.Α. ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ. 130648/30-08-2009 “Εναρμόνιση προς τις διατάξεις της Οδηγίας 93/42/ΕΟΚ “Περί Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων”). 

Ως «Ιατροτεχνολογικό προϊόν» γενικά νοείται κάθε όργανο, συσκευή, εξοπλισμός, υλικό ή άλλο είδος, χρησιμοποιούμενο μόνο ή σε συνδυασμό, συμπεριλαμβανομένου και του λογισμικού που απαιτείται για την ορθή του λειτουργία, το οποίο προορίζεται από τον κατασκευαστή να χρησιμοποιείται στον άνθρωπο για ιατρικούς σκοπούς. Όπως λένε, η κύρια δράση εντός ή επί του ανθρώπινου σώματος μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να επιτευχθεί..

Μήπως κάποιοι το παίζουν θεοί κι εμείς οι άνθρωποι πρέπει να τους σταματήσουμε;

 

Δείτε τι μας ετοιμάζουν όλοι αυτοί οι άκρως  νοσηροί εγκέφαλοι «THE GRATE RESET».

 

 

Αυτό που είδατε  δεν είναι ένας κόσμος δικαίου κι ελευθερίας.  Είναι ένας εφιαλτικός κόσμος ασύμβατος με την φυσιολογία του ανθρώπου.

 

Αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπου να ορίζει ο ίδιος το σώμα του και να αποφασίζει για το εάν και τι θα εισχωρήσει μέσα στον οργανισμό του. 

Ας μη ξεχνάμε ότι όλοι οι πολίτες αλλά και οι ασθενείς είναι αυτοί που πληρώνουν το εκάστοτε σύστημα υγείας. Θα πρέπει να υπάρχει πληρότητα και σε Ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και σε υλικοτεχνικές υποδομές κι εξοπλισμό που να καλύπτει όλες τους τις ανάγκες. Και σαφώς η Υγεία πρέπει να είναι δωρεάν από την πολιτεία. Αυτά πρέπει να απαιτούνται από τις διοικήσεις  που εκλέγονται για να διαχειριστούν τα δίκαια των πολιτών.

Από την άλλη πλευρά μέσω της φορολογίας δίνονται όλες οι  δυνατότητες στην εκάστοτε κυβέρνηση να δομεί όλες τις απαραίτητες συνθήκες και προϋποθέσεις για ένα υγιές περιβάλλον για όλους τους πολίτες.

Παρόλα αυτά οι μολύνσεις, οι ασθένειες και οι απανωτές οικονομικές κρίσεις άνευ λόγου κι αιτίας αυξάνονται ραγδαία υποβιβάζοντας συνεχώς την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Όλα αυτά οδηγούν  με μαθηματική ακρίβεια στην συρρίκνωση των  ανθρώπινων ελευθεριών και δικαιωμάτων οδηγώντας την ανθρωπότητα σε πλήρη υποδούλωση.

Το μεγάλο διακύβευμα είναι να πάρουν οι πολίτες το κράτος τους στα χέρια τους. Να ορίσουν οι ίδιοι τους  νόμους τους οι οποίοι θα πηγάζουν από ένα αξιακό σύστημα που θα σέβεται τον ίδιον τον άνθρωπο και το περιβάλλον του. 

Για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε την υγεία και να επαναφέρουμε την φύση και φυσιολογία μας Δείτε εδώ

Ανακαλύπτοντας τον απόλυτο ορισμό της υγείας Δείτε Εδώ. 

Πάρε τη ζωή σου  στα χέρια σου δήλωσε ενδιαφέρον

Σύνταξη και επιμέλεια: Αθανασία Πεκλάρη


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις