Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Xρήστος Μάστορας: Nέες πληροφορίες για τον καβγά με θαμώνα για τα μάτια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη


 Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος “Μέλισσες” να εκνευρίζεται πάνω στην πίστα. Ο Χρήστος Μάστορας άρχισε να διαπληκτίζεται με θαμώνα του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται όταν εκείνος φέρεται να φλέρταρε την νέα σύντροφο του καλλιτέχνη, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο Χρήστος Μάστορας σταμάτησε να τραγουδά και άρχισε να φωνάζει: «Βλάκα. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Δεν ντρέπεσαι λίγο;».

Στη συνέχεια, κάλεσε τους υπεύθυνους ασφαλείας του μαγαζιού να απομακρύνουν τον πελάτη, λέγοντας ότι το τραπέζι είναι κερασμένο από τον ίδιο. Ο τραγουδιστής προς το παρόν, έχει αρνηθεί να σχολιάσει το συμβάν. Νέες πληροφορίες για το επεισόδιο έφερε στο φως η εκπομπή “Πρωινό” καθώς ο Γιώργος Λιάγκας διασκέδαζε στο μαγαζί το συγκεκριμένο βράδυ.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, ο ίδιος δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί καθώς την ώρα που έγινε ο καβγάς, γύρω στις 5 τα ξημερώματα, εκείνος είχε αποχωρήσει. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα έστειλε μήνυμα στον Χρήστο Μάστορα προκειμένου να του ζητήσει συγγνώμη που δεν πήγε να τον χαιρετήσει. Τότε ο τραγουδιστής του ανέφερε πως έγινε ένα σκηνικό για το οποίο ήταν στενοχωρημένος αφού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις