Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Μπαίνει (πάλι) στο Xειρουργείο ο Νίκος Ανδρουλάκης


 Η πληροφορία μού ήρθε από τη Χαριλάου Τρικούπη. Η πηγή μου έγκυρη, για αυτό και καταγράφω την πληροφορία. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περνά δύσκολα. Και δεν αναφέρομαι στα όσα καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις και δείχνουν μια πτώση του κόμματός του.

Αναφέρομαι στην περιπέτεια της υγείας του και στο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στο πόδι του.

Οπως είναι γνωστό, ο Νίκος Ανδρουλάκης, τον Σεπτέμβριο του 2022, μετά από τραυματισμό που υπέστη, παίζοντας μπάσκετ σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, υποχρεώθηκε να κάνει επέμβαση στο πόδι.

Συγκεκριμένα, έκανε επέμβαση αποκατάστασης του εμπρόσθιου χιαστού και στη συνέχεια ξεκίνησε κύκλο αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Το πρόγραμμα όμως και οι υποχρεώσεις του δεν του επέτρεψαν να ακολουθήσει όπως θα έπρεπε τις οδηγίες που του είχαν δοθεί, με αποτέλεσμα το πρόβλημα στο πόδι να παραμένει και να ταλαιπωρεί τον κ. Ανδρουλάκη. Βλέπεις ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σχεδόν αμέσως, άρχισε τις ομιλίες και τις περιοδείες με αποτέλεσμα το πρόβλημα να μεγαλώσει.

Τώρα έχει πέσει στο τραπέζι ξανά η πρόταση για νέα επέμβαση στο πόδι του, ώστε να αποκατασταθούν τα προβλήματα που έχει αφήσει το πρώτο χειρουργείο και ο Νίκος Ανδρουλάκης να μπορέσει να… βγάλει τις εκλογές. Για να δούμε τι θα αποφασίσει βέβαια και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τα γράφω αυτά διότι διάφοροι σύντροφοί του γκρινιάζουν γιατί δεν εμφανίζεται όσο πρέπει ή όσο εκείνοι θέλουν. Εγώ από τη μεριά μου εύχομαι στον Νικόλα, ό,τι και να αποφασίσει, αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά. Η αντιπαράθεση μπορεί να… περιμένει καθώς δεν είναι όλα για σύγκρουση και αντιπαραθέσεις. Ας το καταλάβουν και οι δικοί του, στο κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις