Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Τα Zώδια την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;


ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Η Σελήνη, που ολοκληρώνει τον κύκλο της στο ζώδιό σας, οδηγεί σε γρήγορες αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, η έλλειψη υπομονής δημιουργεί λάθη. Αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, επικοινωνίες που εξελίσσονται γρήγορα.


ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς ενισχύει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, ευνοεί τα νέα ανοίγματα ή ξεκινήματα. Κοινές δράσεις και κινήσεις ανανέωσης με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα πρόσωπα, νέες εμπειρίες, με θετικό πρόσημο.


ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί σκέψεις που προκαλούν ενοχές και τύψεις. Στα επαγγελματικά, αποκαλύψεις και συγκρούσεις για καλό σκοπό. Προσοχή στην πίεση που ασκείτε στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι διεκδικούν περισσότερο από όσο πρέπει τα θέλω τους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς ευνοεί νέα σχέδια ή στόχους. Στα επαγγελματικά, νέες γνωριμίες και συμφωνίες με εξωγενείς παράγοντες. Προκαλείτε συνθήκες βελτίωσης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ξεχωρίζουν και αξιολογούν τα φλερτ.


ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο σάς προτρέπει για αυτοκριτική. Στα επαγγελματικά, κακή επικοινωνία και διαφωνίες. Αποφύγετε άδικες επιθέσεις προς το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέες γνωριμίες, πιθανόν χωρίς εξέλιξη.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς δημιουργεί ανάγκες γύρω από την οικογένεια. Στα επαγγελματικά, ουσιαστικές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με συνεργάτες. Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη σχέση με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα σχέση με γερές βάσεις.


ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο παροτρύνει τις εποικοδομητικές δράσεις. Στα επαγγελματικά, ψυχρές σχέσεις μπαίνουν στην άκρη. Παρελθοντικές συζητήσεις κρύβουν παγίδες έντασης με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, συζητήσεις που αυξάνουν την αυτοπεποίθηση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς δημιουργεί απρόοπτα γεγονότα που αναθεωρούν θετικά τις καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, σημαντικές αλλαγές φέρνουν εποικοδομητικά αποτελέσματα. Εντονος ερωτισμός από και προς το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, πιθανή νέα σχέση με πρωτόγνωρα συναισθήματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της στο ζώδιο του Κριού, και προτρέπει σε πρωτοβουλίες και ολοκλήρωση υποθέσεων. Στα επαγγελματικά, νεύρα και διαφωνίες χωρίς επιπτώσεις. Κρατάτε αποστάσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αγνοούν προκλήσεις και νέα φλερτ.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς ευνοεί τη διασκέδαση και τη χαλάρωση. Στα επαγγελματικά, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και προτάσεις σε προτεραιότητα. Μικρή απόδραση με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, γνωριμίες που τους αφήνουν αδιάφορους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα προκαλεί συναισθήματα ανασφάλειας από πιθανά λάθη. Στα επαγγελματικά, κίνδυνος παρεξηγήσεων από τη συμπεριφορά σας. Προκαλείτε ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, εφήμερα φλερτ χωρίς δεσμεύσεις.


ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας προτρέπει για καλύτερη επικοινωνία και νέες σχέσεις. Στα επαγγελματικά, επιβράβευση ή αναγνώριση των προσπαθειών σας. Σκέψεις και πράξεις που τονώνουν τη σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι παρασύρονται από πάθος και όχι από συναισθήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις