Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Τάκης Zαχαράτος: H πρόταση να παίξει την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε Eρωτική ταινία


 Για την πρόταση που δέχθηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος σε συνέντευξή του.

Ο σόουμαν ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση από εταιρεία παραγωγής, να παίξει την Αλίκη Βουγιουκλάκη, σε ερωτική ταινία.

«Όταν έκανα την Αλίκη με πήραν από εταιρεία παραγωγής και μου είπαν ότι θέλουν να με γνωρίσουν. Μπαίνω μέσα και μου λένε ότι θέλουν να κάνουν μία ταινία για την Αλίκη. Αλλά μου είπαν ότι θα είναι ερωτική ταινία και θα με ντουμπλάρει άλλη στις επίμαχες στιγμές» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό μόλις είχα έρθει παιδί από την Πάτρα. Πριν βγω στην Κορομηλά. Και σκέφτομαι πως θα μπορούσα να την πατήσω αν έλεγα “ναι” ή αν κι αυτοί δεν ήταν απόλυτα ειλικρινείς» πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ανέφερε: «Ήμουν άφραγκος, είχα μια σακούλα που έβαζα μέσα κάτι ψιλά. Είχα πει πολλά όχι και έλεγα όλα θα πάνε μια χαρά. Αλλά τίποτα, είχαν τελειώσει τα λεφτά και είχα αυτή τη σακούλα. Κάποια στιγμή πάω σε έναν τύπο σε ένα ξενυχτάδικο, παίρνω την επιταγή, πάω σπίτι και λέω “Τι θα κάνω εγώ εκεί μέσα;”. Την επόμενη μέρα την επέστρεψα την επιταγή. Έχω αυτή τη σακούλα με τα ψιλά και κρατάω την αξιοπρέπεια μου. Για 1.5 μήνα έχω ζήσει με τόνο και ντομάτες. Είχα γίνει και κορμάρα. Μετά βρήκα δουλειά…».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις