Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Πέτρος Φιλιππίδης: Πού έδωσε το 1,2 εκατ. ευρώ που πήρε από την πώληση της μεζονέτας του – Μετακόμισε στο Παγκράτι «Είναι σε κοντινή απόσταση από σπίτι που μένει ο γιος του»


 Για 1,2 εκατομμύρια ευρώ πουλήθηκε η μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινής κάθειρξης 8 ετών για δύο απόπειρες βιασμού, ενώ επέστρεψε σπίτι του, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει αναστολή στην έφεση της ποινής του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» από τα 1,2 εκατομμύρια 900.000 έδωσε για δύο δάνεια που είχε και 300.000 για χρέη στην εφορία και σε ασφαλιστικά Ταμεία. ««Δύο μέρες πριν βγει το σπίτι σε πλειστηριασμό, βρέθηκε αγοραστής, ο οποίος έδωσε 1,2 εκ. ευρώ. Από αυτά, 900.000 πήγαν σε δύο δάνεια από τράπεζες που δεν τα εξυπηρετούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης και τα υπόλοιπα 300.000 ευρώ πήγαν σε χρέη στην εφορία και σε ασφαλιστικά Ταμεία/ Με το σπίτι του Ψυχικού εξυπηρετήθηκαν σχεδόν όλα τα χρέη» είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μένει πλέον σε ένα μικρό σπίτι στο Παγκράτι. «Πλέον μένει στο Παγκράτι, σε σημείο που μπορεί πολύ εύκολα να πάει στο κέντρο της Αθήνας και σε κοντινή απόσταση από το άλλο σπίτι που μένει ο γιος του» είπαν στην εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις