Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Τραγωδία στην Εύβοια: Συνελήφθη ο θείος, αναζητείται ο παππούς του 3χρονου αγοριού


 Συνελήφθη ο θείος του 3χρονου αγοριού, το οποίο έχασε την ζωή του όταν έπεσε πάνω του μία κολώνα, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του στην Εύβοια, το απόγευμα της Πέμπτης.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν τον παππού του 3χρονου παιδιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το evima.gr. Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν την ευθύνη του αγοριού, την ώρα που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Σε βάρος των οικείων του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο Ρομά δεν βρίσκονταν με το παιδί στο νοσοκομείο, όπου και μεταφέρθηκε αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Κατά δήλωσή τους, την ώρα του συμβάντος, βρίσκονταν για δουλειές στην Αθήνα.

Η είδηση του θανάτου του μικρού αγοριού έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Ασθενοφόρο μετέφερε το αγοράκι, που ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι αλλά είχε τις αισθήσεις του, στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Εκεί, παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το αγγελούδι.

Από το αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να πέσει «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις