Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Πάει και ο 52χρονος μάγος του «America’s Got Talent» – ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ έσκασε το κεφάλι του απο τα πειραματικά οφέλη

 


Πέθανε ξαφνικά στα 52 του ο μάγος του «America’s Got Talent»

(8 Φεβρουαρίου 2023)

Ο Scott Alexander, ένας μάγος που εμφανίστηκε στην 6η σεζόν του America’s Got Talent, πέθανε ξαφνικά μετά από εγκεφαλικό.

Η επί 24 χρόνια σύζυγος του Αλέξανδρου, Τζένη, ανακοίνωσε την τραγική είδηση με μια ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα, αποκαλύπτοντας ότι ο σύζυγός της πέθανε μετά από εγκεφαλικό.

Έγραψε: «Έχασα τον άντρα μου χθες. Τα παιδιά μου έχασαν τον πατέρα τους. Έπαθε εγκεφαλικό ενώ δούλευε σε ένα κρουαζιερόπλοιο στο St Kitts και δεν μας πήγε σπίτι. Είμαστε συντετριμμένοι. Παρακαλώ κάντε προσευχές για εμάς.»

Ο Alexander εντυπωσίασε τους κριτές στην οντισιόν του για την 6η σεζόν με τους κριτές Piers Morgan, Sharon Osbourne και Howie Mandel, όταν έκανε τη βοηθό του (τη σύζυγό του Jenny) να εμφανίζεται από το πουθενά, να υποστηρίζεται από το νερό και μετά να αιωρείται. Στάλθηκε στον γύρο του Βέγκας αφού ψήφισε «Ναι». Τελικά αποκλείστηκε στους προημιτελικούς μετά από μια παράσταση μιας ψευδαίσθησης στην οποία μια χορωδία του γκόσπελ εξαφανίστηκε και στη συνέχεια εμφανίστηκε ξανά σε απόσταση. Μετά την εμφάνισή του στο σόου, ο Alexander συνέχισε να παίζει στο Penn & Teller: Fool Us, μια σειρά μαγικών διαγωνισμών στην οποία μάγοι παίζουν μπροστά στους ψευδαισθησιολόγους Penn & Teller, καθώς και στο The Oprah Winfrey Show.

Η οικογένειά του δημιούργησε ένα GoFundMe στο οποίο έγραφε: «Έχει παρουσιάσει αμέτρητες παραστάσεις σε θέατρα και αμφιθέατρα… από χρόνια πρωτοσέλιδας στο Caesar’s Palace στο Las Vegas strip μέχρι κρουαζιερόπλοια που πλέουν σε όλο τον κόσμο». Η σελίδα συνεχίζει, «Για να μην αναφέρουμε το μικρό αμφιθέατρο ενός μικρού αγροτικού σχολείου για να βοηθήσει στη συγκέντρωση κεφαλαίων για ένα νέο κομμάτι. Ο Scott Alexander είναι ένα από τα πιο σεβαστά ονόματα στη μαγική σκηνή.»

Μέσα στον στενό κύκλο του τον γνώριζαν ως καλό άνθρωπο, έναν στοργικό σύζυγο, έναν φροντιστικό πατέρα. Οικογενειάρχης. Ο μπαμπάς που βοήθησε στην παρέλαση, τα επιστημονικά έργα, τις αποκριάτικες στολές, τις σχολικές επιδείξεις ταλέντων των παιδιών του». «Καθόμασταν δίπλα του κατά τη διάρκεια των συναυλιών του συγκροτήματος και των χορωδιών, σταματούσαμε να πούμε ένα γρήγορο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια σχολικών εκδηλώσεων ή μιλούσαμε στο περιθώριο ενός αθλητικού γηπέδου παρακολουθώντας τα παιδιά μας να παίζουν. Αγαπούσε την οικογένειά του, τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του».

Ο Αλέξανδρος άφησε τη σύζυγό του, Τζένη, και τα τέσσερα παιδιά τους.



korakas-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις